Posts

Lovlin Bird's Nest

Image
Kalau nak tau mcm mana  # lovlinbirdnest  ni bertindak terhadap badan, berkesan atau tidak, menjadi atau tidak kena la cuba dulu okey? One more thing, metabolisme badan kita tak sama tau. Jaadi jangan expect kesan terhadap badan kita & orang lain sama. Ada yang fast ada yang slow dan ada jugak yang makan masa berbulan2. Nak tak nak kalau nak tau onzz ke tak Lovlin ni dengan badan, korang cuba dulu 2 set & konsisten ambil sebotol sehari selama 1 minggu. Then tengok hasilnyaa Cara minum Lovlin Bird's Nest & waktu terbaik untuk minum. πŸ’‍♀️  Masa terbaik yang anda boleh minum Lovlin Bird's Nest ialah 1 botol setiap pagi semasa perut kosong atau atau 1 botol sebelum tidur. . Sekiranya anda berada dalam pelan ekonomi, minum 1 botol setiap selang sehari, bermaksud, jika anda telah minum 1 botol pada hari Isnin, kemudian minum satu lagi pada hari rabu. . Sebaliknya, jika anda berada di pelan Progresif, anda boleh minum

BODY DREAM SLIMMING COCO

Image
Assalamualaikum . Salam ukhwah semua . Ada tak sesipa yang inginkan berat baran ideal ? jom mai baca entry ni . emma nak share sedikit info tentang BODY DREAM SLIMMING COCO.  Dan emma juga agent sah . Kalau yougais nak dapatkan product ni boleh jer contac emma . Lagi panjang la emma citer nanti pasal product ni dan akan guide yougais untuk minum product ini . Emma berjanji ianya berhasil .  Ehhh baru mukaddimah kijap dah berjela membebel hihi . belum deal beli product ni lagi ngan emma hihi Anything nak tnya tentang product product dalam gambar diatas tu boleh contac emma ya . Ada number whatsApp disitu πŸ€— Alright, Jom fahami khasiat2 product ini ,  BODY DREAM SLIMMING COCO MILIKI BODY SHAPE GLASS HOUR SEKARANG DENGAN BODY DREAM SLIMMING COCO 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 APA ITU BODY DREAM? 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 FORMULASI terkini minuman perisa hot coklat di campur dgn bahan2 yang hebat mampu membakar lemak degil dengan pant

RAYA KE-5 HANGOUT WITH MOM

Image
Assalamualaikum . Salam ukhwah buat semua rakan blogger dan rakan rakan yang mengenali .  Apa aktiviti yougais di raya ke5 ni ?  Emma keluar detim dengan mak , Adik khuri dan Adik Hafiz . Setelah bertungkus lumus raya ke2-ke3 layan tetamu . Harini rehat sekejap bawa mak jalan jalan . Tapi tak kemana pun .  Sebab kan ayah pun penat balik laut cari rezeki malam semalam , jadi kami decide bawak @ culik mak kejap la hihi . Yang ada kat rumah pun tak ramai . y bekeluarga balik kg ikut suami . jadi kami yang single ni berjalan sakan la kejap hihi .  So, kami 3beradik decide nak detim naik motor je . Mak on kami on la merempit ni hihi . Tapi jangan risau kami penunggang motor bertauliah hihi .  Dah kenapa tu atas motor senyum sorang2 hihi .  Okay jealous, sebab tak yakin bawak mak , kite pas kt adik khuri jela bonceng mak . mak pun terlebih suka nampak . Tak fikir panjang, kite layan transformer 4 . Cerita dia ? bagi 4bintang . semua best cuma tak segempak

Pertanyaan yang sering ditnya untuk product Azanis scar serum

Image
Assalamualaikum !  hai semua . harini emma nak share sedikit info ,  Pertanyaan yang sering ditnya untuk product Azanis scar serum 21 Q&A Azanis Scar Serum 1. Apakah cecair di dalam Azanis? - Azanis adalah cecair serum pekat yang mengandungi Vitamin E. Untuk bahan-bahan campuran di dalam Azanis, sila rujuk gambar belakang kotak. 2. Azanis ni berminyak tak? Melekit ke? - Azanis adalah serum yang meresap ke dalam kulit dan hanya meninggalkan sedikit kesan "greasy". 3. Sebotol berapa ML ? - Sebotol Azanis mengandungi 15ML. 4. Sebotol tahan berapa lama? - Sebotol tahan 1 bulan. Bergantung kekerapan pakai. Jika banyak parut dan sering pakai, mungkin lebih cepat habis. 5. Serum ni buatan mana? - Azanis Scar Serum adalah buatan Malaysia dan diproduce oleh kilang orang Melayu dari Penang. Pejabat beroperasi di Kuala Lumpur dan Seremban. 6. Serum ini halal ke? - Azanis Scar Serum disahkan HALAL dan mendapat kelulusan GMP. 7. Serum ni ada ke

LimitoXless - Untuk yang betul2 nak kurus !

Image
Assalamualaikum ,  LimitoXless - Untuk yang betul2 nak kurus !   Tau cerita Dia Isteri Luar biasa ?? Kenal Radem Amzah ? Haa tunang dye lah yang jual  LimitoXless ni .. pernah tengok cerita ULAR ? ha dye ade belakon dalam cerita tu heheh ' Wow...... baru 4 hari bersama Limitoxless dah lost 4 kg ' ' Itu la  kehebatan  detox tea  ni ...  bukan  setakat detox  je  taw ' Aku nak kurus memang susah , Dan memang susah nak disiplinkan diri dengan pemakanan yang sihat ! Ni lah aku , Aku ni jenis yang tak penyabar sikit ! heheheh .. so ambil jalan mudah la kan dengan amalkan minuman putih sahaja ( Air Masak ) dan amalkan  LimitoXless ..  LIMITOXLESS... Pernah dengar tak....? Produk yang SANGAT BARU di pasaran dan TENGAH meletop LETOP sekarang ni.. WOW!!!! TESTIMONI PUN DAH BANYAK SANGAT... Nak tahu apa benefit #Limitoxless Detox Tea ••••• ✅Mengurangkan berat badan dgn sihat ✅Membuang toksin dalam badan ✅Mengurangkan peratus lemak dlm