LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 12 July 2017

NEWBORN PHOTOSHOOT : SIMPLE DAN TAK GUNA BANYAK PROPS

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, July 12, 2017 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum , Salam ukhwah buat semua .

NEWBORN PHOTOSHOOT : SIMPLE DAN TAK GUNA BANYAK PROPS 

Ha , ini yang dijanji janjikan buat semua follower di blog saya , hihi
Ingat lagi tak entry Majlis Berendoi anak buah emma semalam ?

Sedikit Info, Ini adalah pertama kali nya emma buat photoshoot untuk newborn , dan props pun tak ada , emma hanya gunakan selendang kepuk kepuk emma dan juga hanya guna lighthing yang sederhana . waktu shoot dalam pukul 9pagi hingga 10pagi . sesi photography dalam 1jam macam tu . Oh yaa , sebabkan emma shoot gambar anak buah emma ni , dapat 1 job tau , So tunggu lagi 1 entry nanti ya , Hope yougais ready :) 

Apa pendapat yougais tentang gambar emma shoot ? 
Haaa jom layan gambar gambar bawah ni , 

NEWBORN SHOOT
MUHAMMAD ARYAN HAZIQ
LOKASI : DIRUMAH SAHAJA , KLANG
BERAT BABY 3.03KG








So gais , Jika berminat dengan hasil sentuhan lensa emma korang boleh la deal untuk new baby yougais , boleh contact emma di facebook . Terima kasih sudi menjengah entry ni sampai habis ya . Emma akan kongsikan lagi 1 portfolio untuk newborn shoot baby aeril . stay tuned ya :)

FACEBOOK : EMMADIANA
WHATSAPP : 0134606035


No comments:

Post a Comment