LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 10 July 2017

MAJLIS CUKUR JAMBUL

Penulis : emma diana Masa : Monday, July 10, 2017 Comments : 5 Labels :
Assalamualaikum. Salam ukhwah semua . 

Setelah sekian lama tak turun job (shoot) untuk event wedding, Tunang, dan lain lain . last job mase bulan puasa . Havy habis , Mase tu job untuk photoshoot kelas makeup . Nanti emma share entry untuk job tu ya . Masih belum berkesempatan . 

Majlis cukur jambul ni, Majlis anak buah emma. Anak kepada adik perempuan kedua emma yang kawin tahun lepas . Alhamdulillah tambah sorang lagi anak buah hihi . Ema ade draft gambar shoot newborn dia . Stay with the entry naaah . 

Sebelum emma share gambar majlis , Emma nak share gambar before majlis , Selfie with Aqilah my Asst, boleh ? Hihi

Aqilah tak pernah tak kecewakan makngah, hahaha . kite soh dia masuk frame dia g pandang luar hihi . 
Before Majlis bermula . Berkemeja putih, So suci tau kau emma 




Selfie with gopro, Gambar tak pernah tak okay tau . Hahahaha Saya la pengasuh , Saya la juru gambar budak budak ni hihi . Terima kasih Allah bagi nikmat kelebihan ini . 


Yang turut hadir . Makcik a.k.a ibu mase nisa kecil , kire anak buah kesayangan la ni 

Jom layan gambar photoshoot emma semalam . Bagi rating sikit dengan hasil hasil kerja ema semalam ya . tapi ini hanya portfolio emma sahaja.  untuk pengetahuan korang gambar aryan pakai tshirt tu dia dh mula panas dan tukar uniform hihi

MAJLIS BERENDOI / MAJLIS CUKUR JAMBUL

LOKASI : KG DELEK SUNGAI UDANG
TARIKH : 9/7/2017
NAMA BABY : MUHAMMAD ARYAN HAZIQ

OFFICIAL PHOTOGRAPHER : EMMADIANA [ FACEBOOK ]
HENNA BY : KHURIMAZLANART [ FACEBOOK ]
PELAMIN MINI BERENDOI : ZAHIDAH



Aryan haziq sebelum tukar uniform dan happy dengan orang 
sekeliling nya yang dok sakat dia . 




Tang ni hang dah tido aryan , fefeling pulak awak ye tidor kat bahu mama









Eh Eh menangis pulak dia , betul betul xleh berpanas ni aryan ye




Mama dan papa Aryan
( Nissa Dan Ayard )




Pandai ye tiru mama dia closed eye :p



Henna yang cantik dari hasil lukisan Khurimazlanart



Mak dan aqil . Nisa dan Aryan

Korang dh ready ke nak tengok gelagat aqilah ? (baju gaun biru) Hihi jangan geram geram . 












Kita belanja sketsa sikit hihu . Manje betul la qila . 
Kalau masukkan dia dalam contest baby mesti dia menang . comel sangat hihi . So photogenic tau . 


Dari tepi kiri, Aryan . Nisa , Mak , Aqil , Emma , Aqilah .

So gais , Jika berminat dengan hasil sentuhan lensa emma korang boleh la deal untuk majlis yougais , boleh contact emma di facebook . Terima kasih sudi menjengah entry ni sampai habis ya . emma dah janjikan entry baby newborn photoshoot kan ? stay tuned ya :)

FACEBOOK : EMMADIANA
IG : EMMADIANA_EDP
WHATSAPP : 0134606035


5 comments:

  1. wow majlis meriah hehe comel je ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang nampak meriah tu , Ank anak buah nya hihi

      Delete
  2. Replies
    1. masih kena improved lagi uyul 🤗

      Delete
  3. cantiknya enaiiii... melting kiter tengok

    ReplyDelete