LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 20 June 2017

VANITYMIRROR -CERMIN AJAIB-

Bismillahirrahmanirrahim.. 
Salam ukhuwah..  Dan Hai semua.. Kali ni entry review, Sudi sudikan lah baca sampai habis tau.. Tak baca emma tacing 2jam 😒 hihi . 

Dengan berbesar hati emma ingin mengucapkan ribuan terima kasih pada vanitymirror.sa, kerana beri emma peluang untuk memenangi contest tempoh hari , Tag dan Share paling banyak . Insyaallah emma guna sebaik boleh dan emma hargai sangat sangat dengan pemberian ini . Moga Allah permudahkan urusan Team Vanitymirror.sa dalam bidang ini . Amiin . Always support biz tempatan 💪🏻


*KlikGambarUntukTumbesaran*

Dagu panjang2 Nak gi mana tu emma ? Hihi


 
*Nampak tak muka heppi tu gaissss ?* Hihi

Before bukak balutan. Haruslah selpiak ! kita kn kaki selpiak 😜

 
*After on Lamp*
Muka hepi dia tu memang macam minta 3hari 3malam tau buat kenduri . Hahaha


Vanity mirror merupakan salah satu cermin yg diidamkan setiap wanita.trutama pencipta make up.kualiti produk yg sngt berkualiti tinggi,mempunyai pelbagai color yg menarik perhatian wanita, ligthing yg cerah,ramai yg ckp vanity mirror ni awesome  ,bila tgok je frst expression jatuh hati. harga mampu milik dn terbaik dripd vanity mirror yg lain,menepati citarasa pelanggan, menjadi pilihan no 1 mirror n asset di sisi wanita dn di hati peminat vanity mirror, frame nye yg  looks menarik n arrogant,menepati citarasa para wanita, Design yg uptodated, material produk yg selamat(free frm toxic/chemical), warna frame yg dekat di hati n pndngn khusus buat wanita color putih,pink ,hitam., Lampu /bulb yg digunakan berkualiti tinggi ,pencahayaan yg sngt terang,tahan lama,watt yg tinggi bersesuaian dgn persekitaran.
kayu yg berkualiti tinggi, mengutamakan keutamaan Pelangan,memberi respon dn perkhidmatan yg cepat,efficien, team vanitymirror.sa merupakan talketive,pndai tarik customer,happening,peramah, komunikasi yg baik dn ceria,info yg diberikan sngt jelas dn mudah difahami. 

Berpuas hati dngn perkhidmatan yg cemerlang dn terbaik.sye doakn servis n sale sentiasa maju dan terus maju produk tempatan setanding luar negara..last but bo least, team vanitymirror.sa memng baik dn murah rzki sentiase memberi vanity mirror kpd insan yg terpilih.Smoga ditambahkan dn dipelebarkn rzki team.Ameen 

Masih belum berkesempatan lagi emma nak makeup tebai tebai depan cermin ajaib ni . jadi emma share la pic yang sempat emma snap before keluar COD #lesandasweetfoundation tadi . 

 
*Jelas dan terang bukan ?* 
Jangan zoom lebih2 fiber bawah mata bersepah Hahaha


Kenapa Magic Mirror??
💄Sbb cermin ini sgt2 wajib ada pada si kaki selfie, kaki makeup dan pd yg suke buat tutorial shawl and makeup..
💄Cermin sakti ni ada 9bulb dan lebih. (kami yg akan sediakan😁) so xya susah2 dah nk p kedai cari mentol.
💄Tiada adjustble lampu sbb kami menggunakan lampu LED.. 
💄Knp lampu LED?,krn lampu LED bagus utk pencahayaan dan tidak merbahaya pd kulit sekiranya anda or anak2 anda tersentuh pada mentol tersebut... kami sygkan anda💋
💄Tidak panas/bahang,jadi anda akan kekal cantik selepas mekap or semasa mekap.
💄 Ada stand untuk tegakkan cermin
💄 Size 1.8×2.5 dan boleh request 

Sedikit Info untuk yougais berurusan 

FACEBOOK OWNER : 

 

PAGE FACEBOOK :

 

INSTAGRAM OFFICIALLY :

 

Dan yang paling penting ! Follower di Ig team vanitymirror.sa naik selepas emma upload gambar di ig emma . Alhamdulillah, xdpat balas apa2 . TQ followers ku. 

 
*Bukti ni hihi*

Alright, Anything gais untuk tempahan cepat2 PM,DM,WHATSAPP beliau ya . Emma dah Anda bila lagi ?!

Awesome!! Beauty tru the vouge vanity mirror.sa !! :) 

12 comments:

  1. ala..cantiknya...teringin gak nak guna mirror ni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. belinlah satu sis . yakin ne selfie depan cermin ni . lighting best

      Delete
  2. wahhh, memang cantik la cermin tu, memang berbaloi kalau ada satu ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perempuan wajib kena ada 1 dalam bilik . hihi mmg best

      Delete
  3. waaaa.. cantiknya vanity mirror tu... anyway thankss awak sudi singgah blog kita... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi . terima kasih awak jugak . sudi sudi singgah ya

      Delete
  4. Replies
    1. Hai kak suria . tQ sudi singgah blog saya ya . Akk beli la satu . best tau

      Delete
  5. Cantik cermin tu. Pasni lehla main make up hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu . hihi confident tinggi nk makeup ngeee

      Delete