LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Saturday, 17 June 2017

Sampul duit raya exclusive

Penulis : emma diana Masa : Saturday, June 17, 2017 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum. Hai semua . 

Kita bersua lagi, Untuk kesekian kalinya . Harini emma nak share sedikit design sampul duit raya emma tahun 2017 . Buat pertama kali nya ada sampul duit raya tertulis nama sendiri . Hihi 

Emma tempah khas dari blogger kak Azhafiza . Tipu kalau yougais tak kenal . Kalau tak kenal mungkin korang kenal wajah nya yang comel tu , hihi. 

 

Gambar dari facebook beliau .

Emma cuma order 30keping berlainan design . Nampak tak ? Hanya 30 orang sahaja yang penting akan dapat . untuk ahli keluarga sendiri emma simpan dalam 10keping dan 20 keping lgi emma akan bagi pada cust ema yang beli borong product product yang ema jual . Selebihnya pada Anak saudara emma .

Emma jual apa ? mai la terjah facebook emma . Kalau tak dapat Add , korang follow la ya . Dan semestinya ema akan promote diblog juga nanti . Haiiiippp dah cter pasal biz pula hahaha . Okay kita sambung .


Dan sampul pun sampai pada tangan ema . Siap ade ucapan tau belakang sampul raya tu . memang cantik dan UNIK . 

So gais , kalau nak order sampul raya ni sempat lagi kot . Kalau by pos emma x sure . Anything korang boleh contac blogger kakak comel Azhafiza . 

Kat FB pun korang boleh contac dia . Haaa pi cepat . Tak jealous ke sampul duit raya emma cantik . Mmg exclusive tau . Dan bukan calang calang orang juga dapat Ngeee . 

Pakai kecek . Korang dapat . Kihkih . 

Terima kasih sudi follow cerita terkini emma

 
Xoxo,
EmmaDiana

1 comment: