LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Thursday, 29 June 2017

RAYA KE-5 HANGOUT WITH MOM

Penulis : emma diana Masa : Thursday, June 29, 2017 Comments : 2 Labels :
Assalamualaikum . Salam ukhwah buat semua rakan blogger dan rakan rakan yang mengenali . 

Apa aktiviti yougais di raya ke5 ni ? 
Emma keluar detim dengan mak , Adik khuri dan Adik Hafiz . Setelah bertungkus lumus raya ke2-ke3 layan tetamu . Harini rehat sekejap bawa mak jalan jalan . Tapi tak kemana pun . 

Sebab kan ayah pun penat balik laut cari rezeki malam semalam , jadi kami decide bawak @ culik mak kejap la hihi . Yang ada kat rumah pun tak ramai . y bekeluarga balik kg ikut suami . jadi kami yang single ni berjalan sakan la kejap hihi . 

So, kami 3beradik decide nak detim naik motor je . Mak on kami on la merempit ni hihi . Tapi jangan risau kami penunggang motor bertauliah hihi . 


Dah kenapa tu atas motor senyum sorang2 hihi . 



Okay jealous, sebab tak yakin bawak mak , kite pas kt adik khuri jela bonceng mak . mak pun terlebih suka nampak .


Tak fikir panjang, kite layan transformer 4 . Cerita dia ? bagi 4bintang . semua best cuma tak segempak transformer tahun tahun lepas . 




Dah kenapa la pakai beg gitu kan . haiyh gonjeng (serabai) teruk . Apa ni adik lagi tinggi dari kakak . tak aci la cmni . nak jugak tinggi . 




Berkemeja - Khuri , Emma , Mak dan Adik
hafiz. 

Hall kami no 5 , Mase smpai kol 3.55pm then beli tiket 4.25pm .. Sempat la kami dok posing posing selfie selfie . hihi . 


sejak semenjak ni selalu peluk mak . sumpah kau rajin peluk mak kau . Rasa syg tu makin membuak buak . kau xkan berpaling . Sama juga dengan solat . kau cuba rajin (kerana allah) solat sehari cukup 5 waktu InshaAllah kau xkan berpaling pada yang lain . maksud aku kat sini . berpaling dengan hand phone, Game , BF @ GF



iloveyou mom . wajib seorang Anak tu buat ibu bapanya tersenyum bahagia . Aku tau mak
aku happy . tengok senyum dia tu 






Harap yougais tak terkejut ngan gambar ni hahaha
Jangan ditanya pipi tu kenapa hahaha
memang menjadi idaman semua org hahaha

Sempat lagi OOTD walaupun pakai simple
je hahaha . 

Lepas je abis layan panggung ema ngn adik2 ajak mak makan kat restoran Arabic 

Sempat selfie. Asek selpie je kan ? hihi



I donno muka kakak ni ikot siapa . Nak kata mak , mak kurus , Ayah kurus . Hahaha Kakak je over tembam


Makan kat sini jer . Area klang jugak . Nak g shah alam takut la bnyak kereta musim raya ni . 

Kita ingat makanan sampai dulu. Rupanya sudu garfu & Air. Layan 

Air sprite jadi pilihan . Nak tak nak layan je . sebab kepingin hihi 

Jemput makan gais 

Menu : Mandy Lamp . 5bintang . 

Sambil makan sambil live . tQ join live di fb tdi hihi 




TQ korang teman emma makan . 
korang mmg sporting.


Best Candid ever n ever loveyou mom

Apa salah nya bergambar berdua dengan mak kat sini kan ? 

Dan Akhirnya muka kenyang hihi . 

Totally best hangout with my mother . 💕

Emma dah cerita raya ke5 emma . so yougais ? Apa lagi meh komen bawah entry ni raya kelima korang kemana . 

TQ gais sudi baca entry emma . 
Tunggu next entry tau 


Salam Lebaran dari emma gais




2 comments:

  1. nampakkkk tau muka makk tuh bahagiaaa betul keluar dengan anak anakkk hehehe kemsalam makkk emma!
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alright uyul . Masih sempat beraya dengan mak . Alhamdulillah. masa ini lah kena hargai . betul dak

      Delete