LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Thursday, 15 June 2017

Kuih Raya Buat Mak

Penulis : emma diana Masa : Thursday, June 15, 2017 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum. 

Hai semua . Maaf kalau korang nampak makanan dibawah ni tau . Sebab apa ? Sebab dia akan buat perut yougais berkeroncong Hihi

Kita buat entry sambil enjoy enjoy dengar lagu "I'm the one" Haruslah peminat JustinBibir hihi . Okay Okay taknak melalut pepanjang . 

Kita dengan berbesar hati nak review 2 jenis kuih raya ni . Sumpah sedap dan lazat kruk2 di gigi , cair di lidah . Haaaa jangan terliur tau . 




  


Semprit Bunga


 


Ema grab 2jenis kuih raya ni dari saudara ema sendiri . Air tangan dia jangan dikata. Memang Ummmh ! Sebab tu ema berani review product dia di laman sesawang ema ni . biar 1dunia tau . 

Dan tak mahal ya . 1balang hanya RM25 sahaja ! Harga untuk kuih Semprit . Ha gais beli lah berbalang balang InsyaAllah dia bagi muroh 🤗 

Dan untuk cornflakes choc RM15 jer sebalang . Murah kan ? 50pcs isi didalamnya . Ambil lah 4balang RM50 jer . Murah kan ? 

Dan ade beberapa jenis lagi kuih raya yang beliau jual . Jom contac Adik saida ni . 

WhatsApp no +60 12-615 8619 Saidatul Akmal COD Area Klang sahaja tau . 

1 comment:

  1. murahnyee.. sekarang ni susah nak dapat 50 pcs rm15.. paling2 pun rm20 ke atas..

    ReplyDelete