Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Tuesday, 6 December 2016

PENGALAMAN BUKA VENDOR UNTUK KLANG BRDIGE ART

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, December 06, 2016 Comments : 2 Labels :
Act this is my young brother business. sebab fb kena hack . sebagai kakak , kita kena support hadek kita . Detail semua kat bawah .


nak contact save no kat bawah tu . nak tengok bape rmai y dah buat henna ngan adek kite . boleh ke laman sosial dia . Henna by Khurimazlan . Pakej kahwin Murah henna untuk suka2 pun murah . harga kene ngan design . So kreatif , so detail . kena ngan harga . Puas hati . Semua puas hati .

#hennabykhurimazlan #khurimazlanart 
 Ig : khurimazlanart No : 014 626 1695 | 0134606035 - kekma 
Wechat : khurimazlan 
Khurimazlan3389@gmail.com 
 -Bridal henna / mehndi -Fruit craving / meja beradap -Potrait / seni halus lukisan potrait . . 

Dan di dalam entry ini , kami mengambil pengalaman baru untuk membuka booth di jambatan kota klang , Alhamdulillah meriah dan juga bnyak sambutan dan galakkan dari rakan rakan dan orang luar 

LOKASI DI JAMBATAN KOTA

TARIKH 4/12/2016
.










































Exchange Link?