Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Monday, 14 November 2016

HUDA BEAUTY COSMETIC & NYX EYELINER [ I'AM SELLER COSMETIC ]

Assalamualaikum gaisss ! 

Nampak nya makin ramai la yang tergila gilakan product jenama huda beauty ni , Dari 1st product tak silap emma , bulumata , so natural sangat bulu mata dari hudabeauty ni , dan tercetus pulak eye shadow hudabeauty , Aumm serius warna semua lawa lawa ! emma pun naik geram , Harga pun boleh tahan mahal , barang domestik kan , 

Tak apa ! jangan risau emma ada jual Copy Original Product huda beauty . 90% sama gais . 

contoh eye shadow dari emma ya . 



 
 BOX PALLATE

18 COLOURS



NI RESULT LEPAS EMMA PAKAI . IN LOVE . 
tak lupa juga mascara yang emma pakai tu dari huda beauty juga tau . cantik lentik hihi 
you lentik ai suka , Haipppp

plate ni emma tak ada jual ya 

kat bawah ni emma update mana yang emma jual dan berita gembiranya , 
emma ade buat open borong gaisss . suka tak ? kalau borong lagi murah la gais , jyeeaahhh! 


HUDA BEAUTY MASCARA 
HUDA BEAUTY LIPSTIC [ LIQUID MATE ]
NYX EYELINER 0.4 TIP



HUDA BEAUTY LIPSTIC [ READY STOCK ]
akan update balik entry ni bila ada new stock untuk lipstik ya




 


Huda beauty Lipstic 💋
Liquid Mate 👄
CODE Lipstic 👇🏻

👄cheerleader
👄 ICON
👄 gossip gurl

Ready stock gais 😍
RM16 jer 😍 exc pos

🚚 RM8 . setiap hari rabu 
📍 Kg delek . setiap malam 8pm-11pm 
📲 WhatsApp 0134606035




huda , owner product pengguna mascara huda beauty

💕 Huda beauty mascara 😍
Melentikkan | memanjangkan bulu mata
senang di basuh

Ready stock gais
RM18 exc pos

🚚 RM8 . pos setiap hari rabu 
📍 kg delek . 8pm - 11pm
📲 0134606035 kekma







NYX EYELINER 
Ready stock , black only




gambar sumber google

 NYX eyeliner 
Hot item 😍

0.4 tip,Halus ! senang bentuk liner atas mata ni gais 😻
Tahan 12jam ! 
Senang dibasuh . No more hitam bawah mata 😝

RM18 jer gais
🚚 RM8 - Pos Setiap hari rabu 
📍 kg delek , 8pm-11pm 
📲 0134606035



gais ! korang boleh hubungi emma dan jugak rakan kongsi emma 
IG : @emmadianaigshop | @yoolaika
WhatsApp : 0134606035 emma

Saturday, 12 November 2016

LAST EPISOD WITH GARY ?? [ RUNNINGMAN EP 324 ]

Penulis : emma diana Masa : Saturday, November 12, 2016 Comments : 0 Labels :
Assalamaualaikum gais ..

Ramai gak yang tertanya tanya pada kekma , mana nak dapat video full episode hari terakhir kang gary bersama ahli runningman yang lain .. 

just klik gambar bawah ni . auto terus ke web . RUNNING MAN EPISODE 324


Tapi gais jangan , ade sambungan dia , tunggu next kekma update ya . jangan lupa klik gambar di atas ya , auto terus ke web episod 324 :)

Sunday, 6 November 2016

MATERNITY SHOOT [ FATEHA | AMRI ]

Penulis : emma diana Masa : Sunday, November 06, 2016 Comments : 0 Labels :

" Amanah Allah Kita jaga "

Maternity shoot

Fateha | Amri

30OKTOBER2016

LOKASI : Pantai redang . skincan

PHOTOGRAPHER 
Emma Diana

Contac for Book :-

WhatsApp : 0134606035
Wechat id : cikecikebombom
IG : @emmadiana_mazlan









pembantu , the making hihih

Exchange Link?