Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Monday, 31 October 2016

PANTAI REDANG,SKINCHAN KUALA SELANGOR . KENANGAN BERSAMA BFF

Penulis : emma diana Masa : Monday, October 31, 2016 Comments : 0 Labels :
Asslamualaikum Gais , Selamat berNovember la kita ya . Lately ni emma banyak aktifkan diri dengan bidang photography emma , selagi masih ade kudrat emma buat apa yang emma nak , 

Okay , 30hb 10 2016 emma ada turun job di kuala selangor , tapi nanti emma up entry lagi 1 khas untuk job shoot emma ya , ni nak cerita , sambil sambil main lensa , emma pun , cuci mata dan teruja naaakk oii bila ada di pantai redang ni , cantik , 

dulu pernah sekali emma singgah ke pantai redang ni , zaman tahun 2014 macam tu , tapi tempat ni xde la tempat perhatian semua org , yang ada mase tu cuma bnyak anjing dan tempat nelayan nelayan berehat , Oh ya , pantai redang ni ade satu tempat iaitu di sebelah kiri kita bila kita menghadap ke pantai ade perlabuhan bot ikan singgah , tempat nelayan turunkan ikan ikan hasil tangkapan tiap hari dan untuk di jual , 

Tidak lah berbau ikan , cuma bila kita ke arah perlabuhan tersebut ada sedikit bau ikan @ hamis . tapi emma dah biasa , sebab emma anak nelayan .. I like fish jyeeaaahh !! 


kemeriahan di pantai redang skichan , Ada sedikit kedai kedai makan dan minuman , 


sedikit gambar emma ,, haha shoot pakai selipar , sedih kasut tertinggal , 
ingat dh siap2 dalam kereta , rupenyer tertinggal :(




emma teringin nak gambar penuh , entry kali ni mmg bnyak la gambar full dri selfie :p


Heeee'eeehh ! Ada pisang laaa ( minion ) hihi , jap jap , Anak cina mano tu ? dia ingat minion tu boleh bawak balik ke awak duduk situ ? hehehe


Dulu dtg sini dan snap pic kat sini kita free hair , 
zaman nakal nakal dulu , sekarang gemuk + lawa , Ehh boleh ke ? hehehe



Okay ni la dia tempat perlaburan bot dan kapal . 
Bau ikan sikit laa , tapi xpe emma suka kok , sebab emma dh biasa bau ikan :) 


Okay ni adalah cabien yang ber'Aircon , hehe sebenar nya , cabien ni adalah kedai , kedai ape ? meh tengok bawah lagi 


pandangan bawah dari atas ? ehh ape ni ? heheh okay di atas tu kalau korang dtg sini korang boleh lepak kat atas tu with suami atau isteri dan juga keluarga . 


gambar sumber google ya untuk yang muka depan cabien ni , emma so lupa la :(
Nice kan ? 




Ini adalah muka depan kedai , simple dan ada buaian . best !


Ni dia kita selfie sikit duduk atas buaian ni hihih






Dan ni la dia kedai yang emma kata tadi , All its cenderahati , pada yang singgah atau datang ke pantai redang ni bukan kosong kosong je , ada jual cenderahati . bnyak cenderahati " pantai redang skinchan "

Dan bnyak lagi tapi emma sebenarnya di pantau oleh staff di kedai ni sebab sebenarnya tak di benarkan pun tangkap gambar dalam kedai , hihihi


tak best la update gambar emma sorang je , padahal datang ngan kawan , BFF dari depa before kawen pun hehehe .. 

Kiri , Kumbang [ Dia rahsiakan nama dia ] Aku pun tak paham hihi then Emma , Fateha , Dan Amri , Depa orang kg sungai besar , jauh nau emma berkawan hihi 



Nak ajak selfie , kita hulur la camera handphone , katanya kenangan , sebab mmg tak la nak jumpa lagi pas ni , memasing jauh hihi , Ada jodoh jumpa lagi ya en kumbang dan yang lain Ngeee



Dan ini Final ! , muka penat nak pengsan hihi . jyeeeaaahh ! 


Sunset , kita tengok dari dalam kereta je , sebab dah penat sangat 

tunggu next entry ya ..

TQ sudi baca sampai bawah , hihi

PS : JANGAN LUPA TENGOK ALBUM IG EMMA YA ,
IG : Emmadiana_mazlan



No comments:

Post a Comment

Exchange Link?