Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Saturday, 22 October 2016

MALAM BERINAI ALIA SHAFIKA #pyjamastheme

Penulis : emma diana Masa : Saturday, October 22, 2016 Comments : 0 Labels :
Assalamualikum gaiss !

Pertama kali kekma buat live update untuk majlis atau event yang kekma terima , okay dengan rasminya kekma buat live update untuk majlis malam berinai adik alia shafika , the best client ever and ever ,

Orang update guna ipad kita guna lappy jela gamaknya , tak ada asst pulak tu , serius penat ! hahaha



Live Update malam berinai Alia Shafika [ klik name for fb pengantin ] 💅🏽

HennaArtist Nuraa Henna  [ klik name for fb henna artist ]

PhotoG : Emma Diana Mazlan #onecityphotography  [ klik name for fb OP ]

Lokasi : Kg delek Klang
Date : 21 10 2016
Untuk pertanyaan whatsApp 0134606035 - Emma Diana






sibuk sibuk bust inai , BFF dtg buat supprise .. Woaaaah best ngat ngat tauu ,


Janji Suap ja ekk ! 


Sumpah dah xde buat apa apa , 



Hambekkk kau :p















Bila pengantin terlalu happy nak kawen  >.<

























A + A = Azmie dan Alia












Bukan supprise muka kena tonyoh kek je tau , But Ada buat 2 video buat bakal pengantin . jom tunggu next entry :)

Dan ni hasil candid untuk malam tadi , Haruslah nak juga pic emma ! :p



No comments:

Post a Comment

Exchange Link?