Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Monday, 31 October 2016

PANTAI REDANG,SKINCHAN KUALA SELANGOR . KENANGAN BERSAMA BFF

Penulis : emma diana Masa : Monday, October 31, 2016 Comments : 0 Labels :
Asslamualaikum Gais , Selamat berNovember la kita ya . Lately ni emma banyak aktifkan diri dengan bidang photography emma , selagi masih ade kudrat emma buat apa yang emma nak , 

Okay , 30hb 10 2016 emma ada turun job di kuala selangor , tapi nanti emma up entry lagi 1 khas untuk job shoot emma ya , ni nak cerita , sambil sambil main lensa , emma pun , cuci mata dan teruja naaakk oii bila ada di pantai redang ni , cantik , 

dulu pernah sekali emma singgah ke pantai redang ni , zaman tahun 2014 macam tu , tapi tempat ni xde la tempat perhatian semua org , yang ada mase tu cuma bnyak anjing dan tempat nelayan nelayan berehat , Oh ya , pantai redang ni ade satu tempat iaitu di sebelah kiri kita bila kita menghadap ke pantai ade perlabuhan bot ikan singgah , tempat nelayan turunkan ikan ikan hasil tangkapan tiap hari dan untuk di jual , 

Tidak lah berbau ikan , cuma bila kita ke arah perlabuhan tersebut ada sedikit bau ikan @ hamis . tapi emma dah biasa , sebab emma anak nelayan .. I like fish jyeeaaahh !! 


kemeriahan di pantai redang skichan , Ada sedikit kedai kedai makan dan minuman , 


sedikit gambar emma ,, haha shoot pakai selipar , sedih kasut tertinggal , 
ingat dh siap2 dalam kereta , rupenyer tertinggal :(




emma teringin nak gambar penuh , entry kali ni mmg bnyak la gambar full dri selfie :p


Heeee'eeehh ! Ada pisang laaa ( minion ) hihi , jap jap , Anak cina mano tu ? dia ingat minion tu boleh bawak balik ke awak duduk situ ? hehehe


Dulu dtg sini dan snap pic kat sini kita free hair , 
zaman nakal nakal dulu , sekarang gemuk + lawa , Ehh boleh ke ? hehehe



Okay ni la dia tempat perlaburan bot dan kapal . 
Bau ikan sikit laa , tapi xpe emma suka kok , sebab emma dh biasa bau ikan :) 


Okay ni adalah cabien yang ber'Aircon , hehe sebenar nya , cabien ni adalah kedai , kedai ape ? meh tengok bawah lagi 


pandangan bawah dari atas ? ehh ape ni ? heheh okay di atas tu kalau korang dtg sini korang boleh lepak kat atas tu with suami atau isteri dan juga keluarga . 


gambar sumber google ya untuk yang muka depan cabien ni , emma so lupa la :(
Nice kan ? 




Ini adalah muka depan kedai , simple dan ada buaian . best !


Ni dia kita selfie sikit duduk atas buaian ni hihih






Dan ni la dia kedai yang emma kata tadi , All its cenderahati , pada yang singgah atau datang ke pantai redang ni bukan kosong kosong je , ada jual cenderahati . bnyak cenderahati " pantai redang skinchan "

Dan bnyak lagi tapi emma sebenarnya di pantau oleh staff di kedai ni sebab sebenarnya tak di benarkan pun tangkap gambar dalam kedai , hihihi


tak best la update gambar emma sorang je , padahal datang ngan kawan , BFF dari depa before kawen pun hehehe .. 

Kiri , Kumbang [ Dia rahsiakan nama dia ] Aku pun tak paham hihi then Emma , Fateha , Dan Amri , Depa orang kg sungai besar , jauh nau emma berkawan hihi 



Nak ajak selfie , kita hulur la camera handphone , katanya kenangan , sebab mmg tak la nak jumpa lagi pas ni , memasing jauh hihi , Ada jodoh jumpa lagi ya en kumbang dan yang lain Ngeee



Dan ini Final ! , muka penat nak pengsan hihi . jyeeeaaahh ! 


Sunset , kita tengok dari dalam kereta je , sebab dah penat sangat 

tunggu next entry ya ..

TQ sudi baca sampai bawah , hihi

PS : JANGAN LUPA TENGOK ALBUM IG EMMA YA ,
IG : Emmadiana_mazlan



Tuesday, 25 October 2016

KANG GARY NO ! HOW CAN I WATCH RM WITHOUT GARY #WILLMISSKANGGARY

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, October 25, 2016 Comments : 0 Labels :



Selepas enam tahun bersama Running Man akhirnya Kang Gary mengambil keputusan untuk mengundurkan diri dari program tersebut.
Menurut pihak produksi, Gary telah meluahkan hasratnya itu sejak awal tahun ini  untuk memberi fokus kepada bidang muzik.
“Sejak awal tahun ini lagi Gary ada memberitahu niatnya untuk tinggalkan Running man kerana  ingin fokus terhadap bidang muzik.
“Dia juga ingin meluangkan lebih masa untuk menghasilkan muzik memandangkan dia juga merupakan penyanyi rap kumpulan Leesang.


“Kami telah cuba untuk memujuk dan meminta Gary supaya mempertimbangkan keputusannya namun tidak berjaya,” katanya seperti yang dilapor Soompi.
Bagaimanapun pihak produksi Running Man tetap menerima keputusan tersebut dengan hati yang terbuka dan berterima kasih kepada Gary sepanjang penglibatannya dalam program tersebut.
“Walaupun sedih namum kami hormati keputusannya dan kami hargai segala usaha yang diberikan oleh Gary sepanjang dalam Running Man.
“Dia merupakan anggota Running Man yang hebat! Terima kasih Gary kerana menjadi anggota tetap Running Man sepanjang enam tahun, Kami pasti akan merindui awak,” ujarnya.
Dalam pada itu, ruangan komen diakaun Instagram (IG) Gary dipenuhi dengan luahan hati peminat yang bersedih sebaik sahaja mengetahui tentang berita tersebut.
Rata-ratanya memberitahu akan merindui gelagat Gary yang ‘blurr’ dan juga adegan ‘gaduh-gaduh’ manja bersama pasangan Isninnya (Monday Couple), Song Ji Hyo.
Terdahulu, Gary telah menjadi anggota Running Man sejak tahun 2010 dan penggambaran terakhirnya untuk program tersebut adalah pada 31 Oktober ini.


Sumber: ASTRO GEMPAK

Saturday, 22 October 2016

MALAM BERINAI ALIA SHAFIKA #pyjamastheme

Penulis : emma diana Masa : Saturday, October 22, 2016 Comments : 0 Labels :
Assalamualikum gaiss !

Pertama kali kekma buat live update untuk majlis atau event yang kekma terima , okay dengan rasminya kekma buat live update untuk majlis malam berinai adik alia shafika , the best client ever and ever ,

Orang update guna ipad kita guna lappy jela gamaknya , tak ada asst pulak tu , serius penat ! hahaha



Live Update malam berinai Alia Shafika [ klik name for fb pengantin ] 💅🏽

HennaArtist Nuraa Henna  [ klik name for fb henna artist ]

PhotoG : Emma Diana Mazlan #onecityphotography  [ klik name for fb OP ]

Lokasi : Kg delek Klang
Date : 21 10 2016
Untuk pertanyaan whatsApp 0134606035 - Emma Diana






sibuk sibuk bust inai , BFF dtg buat supprise .. Woaaaah best ngat ngat tauu ,


Janji Suap ja ekk ! 


Sumpah dah xde buat apa apa , 



Hambekkk kau :p















Bila pengantin terlalu happy nak kawen  >.<

























A + A = Azmie dan Alia












Bukan supprise muka kena tonyoh kek je tau , But Ada buat 2 video buat bakal pengantin . jom tunggu next entry :)

Dan ni hasil candid untuk malam tadi , Haruslah nak juga pic emma ! :p



Exchange Link?