Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Tuesday, 9 August 2016

[ REVIEW ] MAKEUP WITH NYX LIPSTICK ( AMERICAN DOLL )

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, August 09, 2016 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum Gaiss ! Selamat petang 

Sejak semenjak xde buat ape kat rumah *yela mengganggur kan tak bekerja* masih menunggu panggilan kerja dari company yang emma dh interview . Emma pun rajinkan diri untuk belajar makeup tu pun belajar dari tutorial di youtube . pilih je mana y korang nak , then tiru , tak dapat 100% dapat 30% sama pun xpelah hehehe


Percubaan pertama yang not bad , kening tu mmg xdpt nak bantu sebab xreti nak lukis hahaha . 


Selfie with Filter


Makeup natural je , filter yang over , Heheheh . 


Lipstik dari NYX Amsterdam



Dapatkan NYX lips 16 jenis lipstic Matte
Sebatang RM15 jerrrr . exc postage 




boleh hubungi emma sendiri diwhatsApp 0134606035 - Emma / Kekma

1 comment:

Exchange Link?