LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 24 August 2016

NIA'S BEAUTY LIPSTIC CREAM

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, August 24, 2016 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum ,

Harini emma dapat 5 jenis lipstik yang berlainan warna dan tersangat la happy yang tak terhingga sebab product ni tak ada lagi di pasaran , So emma la orang 1st yang guna dulu lipstik ni , Jyeeaahhh ! 

Lipstik dari Nia's Beauty . Lipstic cream 

Lipstik Cream by Nia's Beauty


Lipstik Nis's Beauty Lip Cream 💋

Available Lips 💄
Code 1 ✔️
Code 2 ✔️
Code 3 ✔️
Code 4 ✔️

💄 Bau lips Wangi
💄 Longlasting
💄 Sesuai dengan semu jenis umur
💄 Warna Sesuai dengan semua jenis kulit

Tak ada jual kat mana mana online seller @ laman sesawang‼️ Hanya kekma je yang jual 

Harga RM15
Postage RM7

Beli 3 lips + FreeGift🎁
WhatsApp 0134606035

Nak terangkan sikit berkenaan dengan lipstik ni . 
product ni mmg xde jual kat pasaran . Harga asal rm25 . HARGA pengenalan RM15 sementara stock kat tangan kekma masih ada dan masih xhabis lagi . selama 2 bulan kekma akan jual dengan Harga pengenalan. tanda kekma orang petama yang jual lipstik ni secara dalam talian .. Owner product Rakan kekma sendiri . Rakan seniaga . Product dalam kelulusan KKM . 

Ada apa2 Pertanyaan boleh direct msg kekma ya .. gambar kat bawah contoh Code03 yang kami dh try 


Cuba makeupkan adik dan ini hasil nya , calit sikit je lipstik ni , dan ni hasil nya , CODE03

Ni adik emma juga . Makeupkan adik dan calitkan sikit lipstik ni , CODE yang sama juga CODE03 .

Emma pun cuba calit CODE03 .. sebab nampak cantik , nanti emma cuba guna CODE yang lain dan update di fb , tak dan aiyh nak cuba semua , Tapi serius best semua Code . 
Wangi pula tu . bila minum air xde kene kat cawan . warna semua soft2 . "NUDE" 

untuk harga pengenalan ni RM15 je harga sebenar RM25 . Nak dapatkan yang original ? boleh beli kat instaagram @emmadianaigshop . 

1 comment: