LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 11 July 2016

KAD RAYA DARI BLOGGER SALLYSAMSAIMAN

Penulis : emma diana Masa : Monday, July 11, 2016 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum , 

Selamat hari raya yang ke tujuh :) 
Korang ade yang dah start keje isnin ke ? macam emma , still menunggu panggilan kerja , suami emma pula selasa ni baru keje , haaa harini la hehe . 

Act selama busy layan tetamu di rumah , Anak buah dtg bagi surat2 dari box posto depan lorong . Almaklumlah box posto kat depan lorong bukan depan rumah , jadi nya emma pun lupa la collect surat dari mana2 pihak yang hantar ke family kami , 

DAPAT DUIT RAYA TAPI TAK TAHU NAK SAVING ? BACA SINI [ ENTRY ]

Jadi , emma ade tertarik dengan 1 surat layang ni ,, Haaa kita dapat kad raya dari blogger , kak sallysamsaiman , Haiyhhh cantiknyaaa kad raya :) sweeet gitu ,, bertambah la koleksi kad raya dari blogger :)


Tahun ni emma x la buat kad raya mcm blogger2 lain buat . InsyaAllah tak de aral emma nak post jugakkk kad raya pada deme2 yang penah bagi emma kad raya macam tahun lepas . Ada jodoh kita jumpa kad raya emma tahun depan ye .

Jom follow laman sosial kak sallysamsaiman 

Blog : www.sallysamsaiman.com
Facebook : Sally Samsaiman
Instagram : Sallysamsaiman
Twitter :ct_salyana

No comments:

Post a Comment