Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Wednesday, 6 July 2016

EID MUBARAK 2016

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, July 06, 2016 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum Semuaaaa ...

Ni mesti ada yang masih beraya di rumah saudara saudara di kampung kan ? Emma balik Selangor tahun ni . Raya bersama keluarga sebelah emma , 

Korang beraya mana ? Woaaahh nampak tahun ni meriahnyaa lain maciiiiiiaaammm sebab semua pakai baju cantik cantik ngat ngat heheh .. 

nak share sikit simple makeup dipagi raya ni hehe 


Seperti biase la kalau beraya ni semua family ade , cumanya adik perempuan emma sahaja yang beraya belah suami , tahun pertama bersama suami la katakan :) hehehhe

jadi nya tahun ni family kami tak complete Huwwaaaaa .. tapi meriah semeriah nyaaa :) sebab ade 2 baby laaahh hehe ..


Garang nya Aqilah Amanda makngah ni


Aqil Arfan tengah main ape tuuuee

Okay di 1 syawal ni emma ingin buat ucapan buat para blogger yang mngenali emma dari tahun 2011 emma berblogging .. 6 tahun dah . kejap nyaaa masa berlalu kan 



Di kesempatan ini emma dan suami tercinta ingin mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin . Dari pihak emma pula , emma ingin mnyusun sepuluh jari meminta maaf jika terkasar bahasa , tergurau tanpa sengaja . @ mengguris hati korang selama emma mngenali korang dan korang mngenali emma sebagai blogger di alam maya ini , dan sahabat di luar sana juga . Salah silap kita bermaaf maafan di hari raya ni ya .. kosong kosong :) Psssst !! ramai kata kami berseri2 di pagi raya :p nak tahu rahsia ? bawah ni emma dah sediakan link nyaa

Jangan lupa pikat suami korang guna Tips yang emma nak bagi ni : 

Jom kita keseterusnya, Emma nak kongsikan sedikit gambar bersama keluarga tercinta . gambar biase2 je . Hashtag tak reti posing hehe

Mula dari gambar emma dan suami . Dan kami pinjam anak adik emma heheh , teringin nak bergambar mcm tu heheh

 



 Emma dan suami dan anak buah kami yang sulong dan kedua 

  

Pakngah dan Aqil Arfan :) kawan baik ni , heheh

Gambar bersama Family TerLOVE

It's Wrapp ..
Hurahureeyyy dipagi raya 󾌧
selalu bergambar dalam rumah . Kali ni bergambar depan rumah . Sebab ayah kata nak pecahkan rumah kasi besar sikit . InsyaAllah ada rezeki tak kemana . So this Memoryy EID Mubarak 2016 ! 󾌧
With family dan Husband TerLOVE 󾌬
Selamat hari raya 󾌧






Kita tunggu episod raya kedua nanti , InsyaAllah xde aral emma share gambar bersama family :) 

IKLAN : 

Bagaimana Untuk Tebus Whiskas Tote Bag Atau Purr Pillow Comel Ini Sebelum 31 Julai 2016



Follow laman sosial  tengok gambar gambar raya 2016 emma
Facebook : Emma Diana
Twitter : @suaraemmadiana


No comments:

Post a Comment

Exchange Link?