LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Sunday, 12 June 2016

Segmen Sally nak bagi Kad Raya 2016!

Penulis : emma diana Masa : Sunday, June 12, 2016 Comments : 2 Labels :
Assalamualaikum semua , 

Selamat berpuasa , Selamat kuat tabah untuk menahan lapar dan dahaga di hari ini , dan tahniah pada yang berpuasa penuh untuk takat hari ini :)

Raya nak dekat , ingat lagi zaman zaman sekolah dulu , suke dok tukar tukar kad raya dengan kawan sebelah , kawan sekelas la senang cter , kalau x puas invite kawan kelas sebelah ( perempuan ) heheh kalau minta lelaki kata kite ni gigirl sangat . hahahha xpasal2 kene buli . 

emma dah lama sangat x join segmen segmen macam ni , seperti tahun tahun lepas kak sally ni ada buat segmen nak bagi kad raya , mcm tahun lepas emma x de rezki nak dapt kan kad raya dari blogger sally , heheh . Harap tahun ni di beri rezeki la untuk dapat kad raya dari kak sally 

Korang nak join ? boleh Tapi jom la ikut syarat2 di blog kak sally , Haaa mudah bangat ! hanya klik banner kat bawah ni yaa dan follow step okay ?


banner pun comel macam tuan empunya blog :) ade burung twinkle little star hehhe

To sally : Selamat berpuasa dan selamat hari raya yang bakal tiba lama lagi :p

Emma dengan rasminya , Emma join ya :) 

2 comments: