Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Saturday, 11 June 2016

PERLAKING GLOW GLOW SHINE MURAH [ REVIEW ]

Penulis : emma diana Masa : Saturday, June 11, 2016 Comments : 0 Labels :





PERLAKING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI;

Meh nak bg info sikit pasal Perlaking ni Enjoy reading 
Satu kotak ada 30 sachet, tahan utk sebulan (1 hari 1 sachet). Even baru consume 1 sachet inshaAllah dah boleh rasa kulit lembab lembap bayi gittew tau 

[PERLAKING TU APA..??]

PERLAKING membantu anda mendapatkan kulit idaman! Suami dan rakan-rakan pasti puji anda setiap hari! Makan cuma 1 sachet sebelum sarapan dan terus dimakan tanpa perlu dibancuh.

3 bahan penting dalam PERLAKING serta khasiatnya :-

1. Serbuk Mutiara Filipina
- Lebih ringan , berkualiti dan mempunyai mineral serta vitamin yg tinggi
- Amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagain bahan pemutih dan awet muda dlm menjaga kecantikan kulit
- Bersifat antiradikal bebas . Melawan segala toksin dalam badan dan membuangnya . Hasilnya kulit yg cantik , gebu tanpa cela dihasilkan
- Mengecutkan jerawat

2. Kolagen Ikan Salmon
- tidak menggemukkan seperti kolagen ikan biasa
- Kolagen yg lebih berkualiti dan sering digunakan oleh negara Filipina , Korea dan Jepun
- Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang penghasilkan sel kulit baru
- Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral yg membantu dalam kesihatan dan kecantikan
- Memudarkan parut dan menggebukan kulit

3. Acid Hyaluronik Gred A
- Lebih halus dan bermineral
- Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
- Bertindak balas dengan vitamin C untuk menghilangkan kedutan, parut dan jeragat serta kedutan
- Melembapkan kulit

Bahan lain : Vitamin E & Grapeseed Extract sebagai antioksidan , dan menyokong komposisi kolagen dan serbuk mutiara dalam badan

KELEBIHAN :-

✔ Melembapkan kulit dalam masa 24 jam
✔ Membuatkan kulit semakin flawless, gebu dan glow seolah olah memakai makeup
✔ Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat
✔ Jeragat semakin pudar seawal pengambilan
✔ Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang
✔ Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan-lahan akan pudar/hilang
✔ Mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead
✔ Kulit awet muda, tegang dan cantik serta banyak lagi kebaikan lain
✔ Halal Bumiputera serta mendapat pengiktirafan halal daripada Pakistan
✔ Tak ada apa-apa pantang termasok caffein


Tiada pantang 
Kesan cepat seawal 3-7 hari 
100% asli dan selamat 
GMP, Halal JAKIM dan mematuhi kelulusan akta makanan! 
Mencerah & menggebukan kulit.
Membuatkan kulit kelihatan lebih berseri. 
Melembapkan kulit dalam masa 24jam.
Menghilangkan kesan parut & jerawat.
Mengurangkan masalah jeragat & kulit nampak lebih anjal dan muda. 






Dah nak raya ni kan takkan taknak putih πŸ™ˆ

PERLAKING❤️  Yang nak putih dari atas kebawah tu boleh lah try πŸ™ˆ memang tak rugi ye sayang sayang πŸ˜


Untuk pengetahuan semua yang baca entry ni , Emma ada buat promo sepanjang bulan ramadhan ni , 



NORMAL PRICCE RM 160 ( HARGA PADA KOTAK )
PROMO PRICE RM90 ( VALID HUJUNG RAMADHAN )

SAVING RM70 KN ?

LEPAS RAYA TAK DAPAT HARGA NI LAGI TAU .. 

NAK BELI BORONG SANGAT DI GALAKKAN .. Dan emma juga pengguna Product perlaking ni , Meh tengok gambar di bawah ni , gambar sebelum dan selepas mengambil pemaknan sampingan product perlaking .. 1 hari je jerawat dah kecut .. :) muka pun makin glowing , jangan kata emma xpayung ye :p hheheh



Emma share sedikit tips penganbilan perlaking ketika di bulan ramadhan ni 

CARA PENGAMBILAN PERLAKING KETIKA BERPUASA 


Macam mana nak makan perlaking waktu puasa ? Atau bulan Ramadhan yang akan datang nanti ? 
Ada dua cara iaitu :-

1- Awak boleh makan PERLAKING sebelum tidur . 2 jam selepas berbuka ataupun selepas makan malam.
2- Awak boleh berbuka dengan PERLAKING dahulu . Kemam-kemam lepas itu minum air putih . Then awak bolehlah solat maghrib dulu , selepas tu bolehlah awak makan macam biasa 
Mudahkan ? Pilih mana yang bersesuaian . Kalau saya , saya ikut cara no 2  sebab , bila perut kosong , lagi cepatlah vitamin2 itu akan diserap.

Mana2 pun boleh , cuma saya tak galakkan makan PERLAKING semasa sahur πŸ˜nanti mana nak cari air minum pulak sebab kena minum air banyak kan ? Lainlah kalau tengah datang'sakit puan' πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Puasa tak mengahalang tuk consume PERLAKING tau , ada je caranya tak semestinya kena tinggal 


Boleh hubungi emma di talian 

WhatsApp : 0134606035
Facebook : Emma Diana
IGSHOP : @emmadianaigshop
Wechat id : cikecikebombom
( Req mesage , Nak perlaking )



 

No comments:

Post a Comment

Exchange Link?