LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 15 June 2016

KAWAN ATAU SAHABAT

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, June 15, 2016 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum , 

pagi pagi ni kite perah otak sikit , nak cerita about kawan atau sahabat . terus terang , kawan ramai , sahabat 1 ,bgi emma , kawan kawan alam maya , kawan fb , kawan wechat , kawan blogger , tapi bagi emma sahabat kire mcm BFF , hanya 1 je yang ade , and dah pun berkahwin , dah ade baby pun Alhamdulillah hehehe , 

korang pula bagaimana ? confirm la ramai sahabat , kan ? ambil yang jernih m buah yang keruh , cari sahabat yang stay positif pasal kita , bukan kawan yang makan kawan , macam dua plosen , depan lain belakang lain , Kini Anda Boleh Kenali Personaliti Member Melalui Jenis Laptop. Tak Caya, Baca Ni! 

Alhamdulillah, emma ada sahabat yang masih boleh stay fikir y posotif dan sentiasa support emma . 


Nak di ceritakan pula bagaimana emma kenal dia . 
Nama sahabat emma , Norain Binti matzain , Pada tahun 2008 emma start kenal kira padaform 4 , Act emma budak baru kat skola SMKTG klang , emma amik SPM dekat dekat ngan rumah , kire form 1 - 3 emma dduk asrama , Sct juga emma bukan lah rapat ngan ain ni , sbb kami baru kenal , tapi ntah macam mana boleh stay sampai sekarang , tu yang dinamakan jodoh kan ? :) 

Kami pernah bergaduh sampai x bertegur sapa , Kes emma layan boyfreind dia lah ni .. Tsk Tsk ! hahahah Kisah dulu dulu , Femes zaman abang angkat bagai Hahahha , Tapi tu dulu , Now kan memasing dah kawen :p 

Dan lepasan sekolah , emma makin kurang kawan , mase tu xtau lagi erti kawan @ sahabat , xtau lagi erti kawan susah , kawan senang , lepasan sekolah emma makin kurang kawan , sorang demi sorang mula sombong dengan kami , Hhahah Tapi bagi kami depa mybe ada kawan y best , kaki shopping , kaki hangout , kaki sosial ( bergaul bebas dengan pelbagai kawan ) so kami undur diri , berdua lebih baik :)

sedikit sharing dari emma .


1 comment: