LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 14 June 2016

Boleh Reply Dengan Mention di WhatsApp group

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, June 14, 2016 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum hai selamat pagi korang , Dah sahur ? Alhamdulillah . 

Pagi ni dengan jaya nya update whatsApp App di App store . WhatsApp New Version. Apa yang baru ek ? So emma pun belek2 , masuk kat personal WhatsApp , errm mcm xde ape2 , cuma dalam group sahaja penampakan baru , boleh reply ' Mention siapa yang kita nak reply dengan msg apa yang kita nak replay , macam kat bawah ni ..


Gatal tangan update Update heheh ..




klik pada msg adik emma , dan kat situ sebelah icon favorite ade perkataan ' Reply '


ni contoh emma reply msg adik , 

Haa ape2 pun ini la kisah nyaa ,, nampak mcm detail sikit ,lagi2 kalau ade group Company kerja , group study , tapi kalau group fmly ni emma lagi suke menaip dan terus menaip sampai typo hahhaa , bia pi depa pening hehehe .. 




Follow laman sosial 
Facebook : Emma Diana
Twitter : @suaraemmadiana



1 comment: