Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Monday, 13 June 2016

AZANIS SCAR SERUM KINI DENGAN VITA-COCOA BOOSTER FORMULA [ REVIEW ]

Penulis : emma diana Masa : Monday, June 13, 2016 Comments : 0 Labels :
AZANIS SCAR SERUM FORMULA COCOA BARU


Azanis Scar Serum. Pernah dengar? Sekarang ni Azanis Scar Serum dah diformulasikan dengan formula terbaru iaitu gabungan di antara Vitamin E dan Cocoa Butter yang menghasilkan Vita-Cocoa Booster Formula. Tak payah pening-pening fikir macam mana cara nak hilangkan kesan jerawat lah, hilangkan parut kat muka lah, kat badan lah, produk berkesan dah ada depan mata ni haa.



Kalau anda nak tahu, Cocoa Butter memang dikenali di seluruh dunia dengan keberkesanannya dalam mengatasi masalah parut. Manakala Vitamin E yang digunakan pula adalah 100% Vitamin-E semulajadi (d-alpha tocopherol) yang dirumus dari soya. Vitamin semulajadi D-alpha Tocopherol mengandungi 50% lebih anti-oksidan dan mempunyai daya serapan yang lebih baik dari Vitamin-E sintetik (juga dikenali sebagai Vitamin-E Acetate atau dL-alpha tocopherol).

Vitamin E memang bagus untuk kulit, bila digabungkan dengan Cocoa Butter, lagi lah meletop kesannya kan? Lagi power kesannya dari versi yang dulu. Anda yang mempunyai parut degil, yang susah sangat nak hilang tu, boleh la cuba Azanis Scar Serum ni. Bukan sekadar menghilangkan parut je tau, ada macam-macam lagi kebaikannya.

Cara Penggunaan:

Sapukan sedikit Azanis Scar Serum pada permukaan parut. Gunakan setiap pagi dan malam atau sekerap yang diperlukan. 

Untuk parut cacar dan terbakar , tunggu sehingga tanda telah kering sebelum menggunakan Azanis Scar Serum. Untuk parut pembedahan, tunggu sehingga luka telah sembuh/tertutup dan jahitan dikeluarkan sebelum memohon Azanis Scar Serum.

Mudah je kan? Tak yah fikir panjang-panjang lah. Meh beli meh. Harga promosi hanya RM55 FREE POS !!


HILANGKAN PARUT SEBELUM RAYA 

Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang. Amat berkesan dan telah terbukti lebih setahun. Sudah terjual melebihi 250ribu botol sepanjang 2 tahun!!

Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat. Teringin nak hilangkan parut dibadan atau muka? Nak cantik masa hari raya nanti?
.
Jom kita cuba AZANIS SCAR SERUM sekarang. Sempena kedatangan bulan Ramadhan Al-Mubarak, kita buat SPECIAL PROMOTION harga gila tak masuk akal! 


siapa lagi masih ragu-ragu dengan 'original' kami ? kita trusted seller la awak kalau tak percaya jugak , awak boleh scan barcode dekat kotak then make sure dia keluar tanda hijau tu okay



Kebaikan Azanis Scar Serum:
  • Mempercepatkan proses pemulihan parut serta melicinkan kulit dengan Vitamin-E semulajadi
  • Mengandungi paras anti-oksida dan anti-radang yang tinggi. 
  • Memudarkan penampilan parut lama dan baru dengan menghidrat dan melembutkan tisu parut Menggalakkan proses sintesis kolagen.
  • Mampu melicinkan garis-garis halus serta kesan kulit kering kesan dari anti-oksida dan agen pelembab
  • Melindungi kulit dari elemen cuaca yang menjadi penghalang kepada penstrukturan semula kulit yang rosak.

Untuk wanita yang mempunyai masalah stretch marks, anda juga boleh gunakan Azanis Scar Serum ni untuk menghapuskan segala tanda-tanda tu tau. Macam mimpi ngeri bila ada stretch marks kan? Okey, jangan susah-susah hati dah. Azanis Scar Serum kan ada. Ia selamat digunakan dan telah pun diluluskan oleh KKM.

Luka terbakar 👇🏼

Kebanyakan luka terbakar adalah kerana tersentuh api atau objek panas (55%). Lebih kurang 40% daripada semua luka terbakar ialah lecur yang disebabkan oleh air panas atau wap. Luka terbakar secara umumnya diakibatkan oleh kecuaian dalam kehidupan harian dan kerap menjejaskan kanak-kanak.
.
Luka terbakar diklasifikasikan mengikut darjah ketenatan - daripada luka terbakar ringan di mana hanya lapisan atas kulit telah rosak sehingga luka terbakar teruk di mana semua lapisan kulit dan tisu di bawahnya terjejas.
.
Luka terbakar tahap pertama 👇🏼
.
Kulit merah, bengkak sedikit dan menyakitkan. Hanya lapisan pertama (epidermis) yang terjejas.
.
Luka terbakar tahap kedua 👇🏼
.
Lepuh terbentuk dan lukanya sungguh menyakitkan. Kecederaan mencapai jauh ke dalam tisu dan menjejaskan lapisan atas (epidermis) dan lapisan tengah kulit (dermis).
.
Luka terbakar tahap ketiga 👇🏼
.
Tiada kesakitan kerana hujung saraf telah dimusnahkan. Bukan saja kulit bahkan tisu di bawahnya turut dimusnahkan.
.
.
Mujurlah, kebanyakan luka terbakar boleh diklasifikasikan sebagai ringan tetapi ini kerap melibatkan kawasan kulit yang besar dan dengan demikian boleh meninggalkan parut yang besar jika tidak dirawat.
.


TESTIMONI 99% YANG BERJAYA 


BEFORE


AFTER


AZANIS SCAR SERUM PROMO VALID 30 JUNE 2016

NORMAL PRICE RM 70
PROMO PRICE RM 55 FREE POS

Hubungi emma 

Email : emmadiana77@gmail.com
WhatsApp : 0134606035
Wechat  ; cikecikebombom
Facebook : emma diana
IG :@emmadianaigshop

No comments:

Post a Comment

Exchange Link?