Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Tuesday, 28 June 2016

Application edit gambar awan kepuk kepuk

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, June 28, 2016 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum , Hai gaiss , Mesti sibuk ngan persiapan raya kan semua , Nak bagi tahu ni , meh sini rapat2 nak bisik yang panosonic sedang buat jualan termurah , Hair Dryer RM45 je beb .. PANASONIC MALAYSIA - Panasonic beauty Malaysia

Ramai yang tanya emma selalu amik gambar si aqil ( anak buah ) edit guna apa .. Emma guna SnapSeed App

Kesemua gambar kat bawah ni emma guna application snapseed . Mula Mula x pandai haiyh nak guna , tapi belek2 , tengok tutorial kat youtube emma pun pandai la sikit2 tapi x la sehebat yang lain , kat bawah ni antara gambar yang emma edit mengunakan application tersebut .. Im not sure android boleh download ke x application ni .. 


Gambar ni waktu aqil nangis , so pujuk2 dia kat luar rumah mak , tengok muncung pun dah tau kan ? dye baru pas nangis hehehe ..kebetulan nampak awan ketul ketul , so tu yang snap , emma x pandai gunakan application snapseed ni kalau xde awan ketul ketul yang cantik macam dalam gambar ni , 


Ni first emma guna camera app snapseed . Tapi xla lawa , tone warna terlalu biru dah sama dengan warna awan kan ? tapi mase ni la ramai yang dok tanya guna App ape . 


Jambatan jepun , Klang , Act ni jambatan ulang alik emma ke rumah mak , tiap kali balik kerja singgah rumah mak , Sape xnak tangkap bende yang kita xakan dapat tengok lagi kan ? so emma snap pic ni mse atas jambatan kalau korang zoom gambar tu ade motor nak ke atas , snap lelaju je ni , cover  ngah snap gambar hehe , Act kat belakang emma pun ade motor , 1 je perkataan yang keluar dari mulut iaitu : SUBHANALLAH , cantik nya ciptaan allah , cantiknya allah cipta awan , kau melindungi pokok pokok dan kawasan perumahan kampung . Kretif nya Allah ..



Aqil dan walker merahnya , cantiknya makngah belikan .. - puji diri nampak - Gambar ni emma terover shadow la , awan nampak gelap , sedangkan lawa waktu ni cuaca :( 


Sempat juga emma snap waktu ni sedang jalankan tugas sebagai OP di majlis kahwin sahabat emma ,, Nampak gambar hidup , lagi hidup bila pengantin bersahaja :) macam pengapit lelaki dan perempuan :)



Love this picture , Heheh AQil nak marah ke nak ketawa ke nak nangis tu sayang ? Ehehe , Act aqil sedang tahan kepanasan lantai lua rumah ni hehehe

Gambar ni maaf pecah sedikit , sebab download x habis dari facebook emma , gambar ni emma cuba nampakkan sedikit mcm suasa kampung , ade 3 pokok kelapa , dan 1 rumah usang , Act rumah dalam gambar ni adalah stor ayah emma , 


Gambar yang owsome ni sewaktu mendung dan awan tersangat menutupi langit keseluruhan nya , kalau perasan ade 1 ruang kosong di langit tu , awan cuba membuka ruang untuk matahari , gambar betul2 bersebelahan rumah mak emma .

Emma tak ada Go pro , so guna camera biase je , pada yang ada gadget gopro tersangat la sesuai guna application snapseed ni . bawah ni ade sedikit tutorial menggunakan application snapseed . 
Raya ni kalau korang nak gambar raya korang owsome , try la application snapseed ni ya ? :)


\
Emma harap vid ni dapat membantu , xpun korang boleh pergi kat youtube dan search je snapseed okay ?

Terima Kasih uolls yang sudi baca entry ni , walaupun kelewatan sedikit @ ketinggalan zaman sikit hehehe .. Dan jangan lupe ye kawan kawan kawan , shopping sakan dekat ISOOKA sebab depa nak bagi 33% OFF diskaun !!




Follow laman sosial 
Facebook : Emma Diana
Twitter : @suaraemmadiana

Monday, 27 June 2016

RESUME SIMPLE DAN DETAIL

Penulis : emma diana Masa : Monday, June 27, 2016 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum , Hai Gaissss .. Sihat ke ?

Okay malam ni emma cuba la perah otak sikit untuk update entry 6 ramadhan terakhir ni .. Hmm nak pergi dah ramadhan , rasa macam semalam je puase pertama , pejam celik pejam celik dah nak ke penghujung ramadhan dah kan ? Hmm rasa sayu je hati ni , Dengan hujung ramadhan ni jugak emma kene siapkan resume emma untuk cari kerja , Jyeaahhh dah 6 bulan emma menggangur , Dan emma lah penggangur terhormat di rumah ni , bukan suka2 mengganggur dan menunggu duit dtg masuk pada kita , 

Orang duk sibuk bershoppoing mopping , emma lak sibuk ngan resume , Hmm Sorry gais , Mood raya kelaut dan emma cuba datangkan mood tu , Yela senanya ni nak terus terang , No Money No Talk .. kannnn ni puncanya . tapiiii apa Adahal , ada yang lagi memerlukan dari kita . So emma amik keputusan pakai je la baju raya sebelum ni , macam tahun lepas beraya di kampung belah suami , mmg pakai baju kurung tu 8 jam je , tu pun duduk rumah , layan tetamu , tetamu sana bukan kenal emma puunn dan bukan dari klang, so kalau kat sini pakai baju tahun lepas xde jadi masalah , hehe xpelah ketinggalan zaman sikit . Haiyhhh, Sayu dan cemburu pada kawan y nak beraya sakan nantii , xpelah wahai hati . Pujuk Hati Lets Continue.........

Emma ada buat partime di rumah , berniaga kecil kecilan , macam join dropship dan duit untung dropship tu emma cuba amik sikit2 product , yela kawan2 emma bukan jenis suke beli online pos ke rumah tapi depa selesa amik stock atau pon COD terus ke rumah depa , lagi puas hati katanyaaaa , 


Simple but nice kan ? ( sedap kan hati ) Act format resume ni dari salah seorang kat d FB , 
Untuk yang nak dapat kan format resume simple dan detail ni boleh clik Link ni 
Credit dari Facebook Senior Abang Amirul Hafiz

Lepas korang dah save format resume tu korang say la thank you kat abg amirul tu ya .. :) Then korang leh la edit dan tukar jenis tulisan ape yang korang nak buat , Sebenar nay resume emma ni belum fully siap , masih dalam pembaikian , amboi ayat pembaikian tu heheh

Terima kasih korang sudi luangkan masa emma membebel kat blog ni :)
PAGI RAYA JANGAN MACAM NI TAU , DAH BUAT BARU NAK MENGAKU 
Selamat beribadah , Selamat berpuasa dan selamat hari raya :)



Follow laman sosial 
Facebook : Emma Diana
Twitter : @suaraemmadiana

Monday, 20 June 2016

Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016

Penulis : emma diana Masa : Monday, June 20, 2016 Comments : 4 Labels :
Hye hye salam perkenalan . 
Kami adik beradik Ema & Lisa ingin mengucapkan SALAM SAYANG salam Ramadhan . Blog VetoVirago sudah pun 1 tahun 4 bulan & ini merupakan first giveaway kami , dengan harapan agar semua bloggerian senyum selalu dan happy-happy ajerrr ...
KLIK GAMBAR UNTUK JOIN GIVEAWAY
Hadiah yang ditawarkan untuk
Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016
ini adalah :- jengg , jengg , jenggg !!!
Untuk SEORANG yg bertuah sahaja ... (pemenang dipilih oleh adik kembar kami berusia 9 tahun) :
  • 1 x T-shirt Exclusive Sabun Sejuk Sedap berharga RM 58
... dan +10 hadiah menarik yg lain , iaitu :
  • 2 x Sabun Sejuk Sedap berharga RM 35 
  • 2 x Sampul Duit Raya Sabun Sejuk Sedap
  • 2 x Tapak iklan di Top Sponsor Blog selama sebulan
  • 2 x Duit Raya RM 5 / boleh tukar ke topup
  • 2 x Beg Tote Bercorak - tinggi 44cm x lebar 37cm
(boleh pilih design kegemaran)
Terima kasih sudi join
Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016
Moga anda bertuah & berjaya
Tarikh Mula :15.06.16 (Rabu)
Tamat : 30.06.16 11.59 malam (Khamis)
Keputusan pada : 02.07.16 (Sabtu)
6) Paste-kan coding pada entry blog tersebut dan update post .

Wednesday, 15 June 2016

KAWAN ATAU SAHABAT

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, June 15, 2016 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum , 

pagi pagi ni kite perah otak sikit , nak cerita about kawan atau sahabat . terus terang , kawan ramai , sahabat 1 ,bgi emma , kawan kawan alam maya , kawan fb , kawan wechat , kawan blogger , tapi bagi emma sahabat kire mcm BFF , hanya 1 je yang ade , and dah pun berkahwin , dah ade baby pun Alhamdulillah hehehe , 

korang pula bagaimana ? confirm la ramai sahabat , kan ? ambil yang jernih m buah yang keruh , cari sahabat yang stay positif pasal kita , bukan kawan yang makan kawan , macam dua plosen , depan lain belakang lain , Kini Anda Boleh Kenali Personaliti Member Melalui Jenis Laptop. Tak Caya, Baca Ni! 

Alhamdulillah, emma ada sahabat yang masih boleh stay fikir y posotif dan sentiasa support emma . 


Nak di ceritakan pula bagaimana emma kenal dia . 
Nama sahabat emma , Norain Binti matzain , Pada tahun 2008 emma start kenal kira padaform 4 , Act emma budak baru kat skola SMKTG klang , emma amik SPM dekat dekat ngan rumah , kire form 1 - 3 emma dduk asrama , Sct juga emma bukan lah rapat ngan ain ni , sbb kami baru kenal , tapi ntah macam mana boleh stay sampai sekarang , tu yang dinamakan jodoh kan ? :) 

Kami pernah bergaduh sampai x bertegur sapa , Kes emma layan boyfreind dia lah ni .. Tsk Tsk ! hahahah Kisah dulu dulu , Femes zaman abang angkat bagai Hahahha , Tapi tu dulu , Now kan memasing dah kawen :p 

Dan lepasan sekolah , emma makin kurang kawan , mase tu xtau lagi erti kawan @ sahabat , xtau lagi erti kawan susah , kawan senang , lepasan sekolah emma makin kurang kawan , sorang demi sorang mula sombong dengan kami , Hhahah Tapi bagi kami depa mybe ada kawan y best , kaki shopping , kaki hangout , kaki sosial ( bergaul bebas dengan pelbagai kawan ) so kami undur diri , berdua lebih baik :)

sedikit sharing dari emma .


Tuesday, 14 June 2016

Boleh Reply Dengan Mention di WhatsApp group

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, June 14, 2016 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum hai selamat pagi korang , Dah sahur ? Alhamdulillah . 

Pagi ni dengan jaya nya update whatsApp App di App store . WhatsApp New Version. Apa yang baru ek ? So emma pun belek2 , masuk kat personal WhatsApp , errm mcm xde ape2 , cuma dalam group sahaja penampakan baru , boleh reply ' Mention siapa yang kita nak reply dengan msg apa yang kita nak replay , macam kat bawah ni ..


Gatal tangan update Update heheh ..




klik pada msg adik emma , dan kat situ sebelah icon favorite ade perkataan ' Reply '


ni contoh emma reply msg adik , 

Haa ape2 pun ini la kisah nyaa ,, nampak mcm detail sikit ,lagi2 kalau ade group Company kerja , group study , tapi kalau group fmly ni emma lagi suke menaip dan terus menaip sampai typo hahhaa , bia pi depa pening hehehe .. 




Follow laman sosial 
Facebook : Emma Diana
Twitter : @suaraemmadiana



JOM MENANG RM2000 CASH DUIT RAYA DARI HOT FM

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, June 14, 2016 Comments : 2 Labels :

Assalamualaikum Warga blogger dan rakan2 di luar sana ,

hari dah 9 ramadhan cepat nya masa berlalu kan ? Alhamdulillah , So gunakan lah bulan yang mulia ini untuk kita kumpul segala pahala dan berbuat baik pada semua orang allright ?

Sempena Ramadhan yg penuh dgn keberkatan ini, Hot FM dengan kerjasama Darlie ingin memeriahkan Raya 2016 saudara saudari dgn hadiah-hadiah eksklusif. Cubalah nasib anda dengan berkongsi memori Raya anda!


KLIK BANNER


Langkah 1

Muat naik gambar lama Memori Raya anda sekeluarga di Instagram dan beritahu mengapa anda mahukan gambar keluarga yang baharu.

Langkah 2

Jangan lupa untuk sertakan #MemoriRayaHotFM #Darlie dan @hotfm976 di ruangan caption. Pastikan akaun anda aktif dan tidak private.

Langkah 3

3 penyertaan paling kreatif berpeluang memenangi duit raya bernilai RM500, pakej gambar keluarga bernilai RM2,000 serta hamper Darlie. Juga 10 hadiah sagu hati berupa RM250 dan hamper Darlie.

Mudah kan ? So apa lagi ? cepat cepat cepat rebut peluang . Duit Raya tu
Pertahankan enamel gigi daripada serangan asid makanan. Gunalah ubat gigi Darlie Pelindung Enamel!

Follow laman sosial 
Facebook : Emma Diana
Ig : @emmadiana_mazlan , @emmadianaigshop , @onecityphotography
Twitter : @suaraemmadiana

Monday, 13 June 2016

AZANIS SCAR SERUM KINI DENGAN VITA-COCOA BOOSTER FORMULA [ REVIEW ]

Penulis : emma diana Masa : Monday, June 13, 2016 Comments : 0 Labels :
AZANIS SCAR SERUM FORMULA COCOA BARU


Azanis Scar Serum. Pernah dengar? Sekarang ni Azanis Scar Serum dah diformulasikan dengan formula terbaru iaitu gabungan di antara Vitamin E dan Cocoa Butter yang menghasilkan Vita-Cocoa Booster Formula. Tak payah pening-pening fikir macam mana cara nak hilangkan kesan jerawat lah, hilangkan parut kat muka lah, kat badan lah, produk berkesan dah ada depan mata ni haa.



Kalau anda nak tahu, Cocoa Butter memang dikenali di seluruh dunia dengan keberkesanannya dalam mengatasi masalah parut. Manakala Vitamin E yang digunakan pula adalah 100% Vitamin-E semulajadi (d-alpha tocopherol) yang dirumus dari soya. Vitamin semulajadi D-alpha Tocopherol mengandungi 50% lebih anti-oksidan dan mempunyai daya serapan yang lebih baik dari Vitamin-E sintetik (juga dikenali sebagai Vitamin-E Acetate atau dL-alpha tocopherol).

Vitamin E memang bagus untuk kulit, bila digabungkan dengan Cocoa Butter, lagi lah meletop kesannya kan? Lagi power kesannya dari versi yang dulu. Anda yang mempunyai parut degil, yang susah sangat nak hilang tu, boleh la cuba Azanis Scar Serum ni. Bukan sekadar menghilangkan parut je tau, ada macam-macam lagi kebaikannya.

Cara Penggunaan:

Sapukan sedikit Azanis Scar Serum pada permukaan parut. Gunakan setiap pagi dan malam atau sekerap yang diperlukan. 

Untuk parut cacar dan terbakar , tunggu sehingga tanda telah kering sebelum menggunakan Azanis Scar Serum. Untuk parut pembedahan, tunggu sehingga luka telah sembuh/tertutup dan jahitan dikeluarkan sebelum memohon Azanis Scar Serum.

Mudah je kan? Tak yah fikir panjang-panjang lah. Meh beli meh. Harga promosi hanya RM55 FREE POS !!


HILANGKAN PARUT SEBELUM RAYA 

Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang. Amat berkesan dan telah terbukti lebih setahun. Sudah terjual melebihi 250ribu botol sepanjang 2 tahun!!

Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat. Teringin nak hilangkan parut dibadan atau muka? Nak cantik masa hari raya nanti?
.
Jom kita cuba AZANIS SCAR SERUM sekarang. Sempena kedatangan bulan Ramadhan Al-Mubarak, kita buat SPECIAL PROMOTION harga gila tak masuk akal! 


siapa lagi masih ragu-ragu dengan 'original' kami ? kita trusted seller la awak kalau tak percaya jugak , awak boleh scan barcode dekat kotak then make sure dia keluar tanda hijau tu okay



Kebaikan Azanis Scar Serum:
  • Mempercepatkan proses pemulihan parut serta melicinkan kulit dengan Vitamin-E semulajadi
  • Mengandungi paras anti-oksida dan anti-radang yang tinggi. 
  • Memudarkan penampilan parut lama dan baru dengan menghidrat dan melembutkan tisu parut Menggalakkan proses sintesis kolagen.
  • Mampu melicinkan garis-garis halus serta kesan kulit kering kesan dari anti-oksida dan agen pelembab
  • Melindungi kulit dari elemen cuaca yang menjadi penghalang kepada penstrukturan semula kulit yang rosak.

Untuk wanita yang mempunyai masalah stretch marks, anda juga boleh gunakan Azanis Scar Serum ni untuk menghapuskan segala tanda-tanda tu tau. Macam mimpi ngeri bila ada stretch marks kan? Okey, jangan susah-susah hati dah. Azanis Scar Serum kan ada. Ia selamat digunakan dan telah pun diluluskan oleh KKM.

Luka terbakar 👇🏼

Kebanyakan luka terbakar adalah kerana tersentuh api atau objek panas (55%). Lebih kurang 40% daripada semua luka terbakar ialah lecur yang disebabkan oleh air panas atau wap. Luka terbakar secara umumnya diakibatkan oleh kecuaian dalam kehidupan harian dan kerap menjejaskan kanak-kanak.
.
Luka terbakar diklasifikasikan mengikut darjah ketenatan - daripada luka terbakar ringan di mana hanya lapisan atas kulit telah rosak sehingga luka terbakar teruk di mana semua lapisan kulit dan tisu di bawahnya terjejas.
.
Luka terbakar tahap pertama 👇🏼
.
Kulit merah, bengkak sedikit dan menyakitkan. Hanya lapisan pertama (epidermis) yang terjejas.
.
Luka terbakar tahap kedua 👇🏼
.
Lepuh terbentuk dan lukanya sungguh menyakitkan. Kecederaan mencapai jauh ke dalam tisu dan menjejaskan lapisan atas (epidermis) dan lapisan tengah kulit (dermis).
.
Luka terbakar tahap ketiga 👇🏼
.
Tiada kesakitan kerana hujung saraf telah dimusnahkan. Bukan saja kulit bahkan tisu di bawahnya turut dimusnahkan.
.
.
Mujurlah, kebanyakan luka terbakar boleh diklasifikasikan sebagai ringan tetapi ini kerap melibatkan kawasan kulit yang besar dan dengan demikian boleh meninggalkan parut yang besar jika tidak dirawat.
.


TESTIMONI 99% YANG BERJAYA 


BEFORE


AFTER


AZANIS SCAR SERUM PROMO VALID 30 JUNE 2016

NORMAL PRICE RM 70
PROMO PRICE RM 55 FREE POS

Hubungi emma 

Email : emmadiana77@gmail.com
WhatsApp : 0134606035
Wechat  ; cikecikebombom
Facebook : emma diana
IG :@emmadianaigshop

Sunday, 12 June 2016

Segmen Sally nak bagi Kad Raya 2016!

Penulis : emma diana Masa : Sunday, June 12, 2016 Comments : 2 Labels :
Assalamualaikum semua , 

Selamat berpuasa , Selamat kuat tabah untuk menahan lapar dan dahaga di hari ini , dan tahniah pada yang berpuasa penuh untuk takat hari ini :)

Raya nak dekat , ingat lagi zaman zaman sekolah dulu , suke dok tukar tukar kad raya dengan kawan sebelah , kawan sekelas la senang cter , kalau x puas invite kawan kelas sebelah ( perempuan ) heheh kalau minta lelaki kata kite ni gigirl sangat . hahahha xpasal2 kene buli . 

emma dah lama sangat x join segmen segmen macam ni , seperti tahun tahun lepas kak sally ni ada buat segmen nak bagi kad raya , mcm tahun lepas emma x de rezki nak dapt kan kad raya dari blogger sally , heheh . Harap tahun ni di beri rezeki la untuk dapat kad raya dari kak sally 

Korang nak join ? boleh Tapi jom la ikut syarat2 di blog kak sally , Haaa mudah bangat ! hanya klik banner kat bawah ni yaa dan follow step okay ?


banner pun comel macam tuan empunya blog :) ade burung twinkle little star hehhe

To sally : Selamat berpuasa dan selamat hari raya yang bakal tiba lama lagi :p

Emma dengan rasminya , Emma join ya :) 

Saturday, 11 June 2016

PERLAKING GLOW GLOW SHINE MURAH [ REVIEW ]

Penulis : emma diana Masa : Saturday, June 11, 2016 Comments : 0 Labels :





PERLAKING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI;

Meh nak bg info sikit pasal Perlaking ni Enjoy reading 
Satu kotak ada 30 sachet, tahan utk sebulan (1 hari 1 sachet). Even baru consume 1 sachet inshaAllah dah boleh rasa kulit lembab lembap bayi gittew tau 

[PERLAKING TU APA..??]

PERLAKING membantu anda mendapatkan kulit idaman! Suami dan rakan-rakan pasti puji anda setiap hari! Makan cuma 1 sachet sebelum sarapan dan terus dimakan tanpa perlu dibancuh.

3 bahan penting dalam PERLAKING serta khasiatnya :-

1. Serbuk Mutiara Filipina
- Lebih ringan , berkualiti dan mempunyai mineral serta vitamin yg tinggi
- Amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagain bahan pemutih dan awet muda dlm menjaga kecantikan kulit
- Bersifat antiradikal bebas . Melawan segala toksin dalam badan dan membuangnya . Hasilnya kulit yg cantik , gebu tanpa cela dihasilkan
- Mengecutkan jerawat

2. Kolagen Ikan Salmon
- tidak menggemukkan seperti kolagen ikan biasa
- Kolagen yg lebih berkualiti dan sering digunakan oleh negara Filipina , Korea dan Jepun
- Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang penghasilkan sel kulit baru
- Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral yg membantu dalam kesihatan dan kecantikan
- Memudarkan parut dan menggebukan kulit

3. Acid Hyaluronik Gred A
- Lebih halus dan bermineral
- Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
- Bertindak balas dengan vitamin C untuk menghilangkan kedutan, parut dan jeragat serta kedutan
- Melembapkan kulit

Bahan lain : Vitamin E & Grapeseed Extract sebagai antioksidan , dan menyokong komposisi kolagen dan serbuk mutiara dalam badan

KELEBIHAN :-

✔ Melembapkan kulit dalam masa 24 jam
✔ Membuatkan kulit semakin flawless, gebu dan glow seolah olah memakai makeup
✔ Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat
✔ Jeragat semakin pudar seawal pengambilan
✔ Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang
✔ Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan-lahan akan pudar/hilang
✔ Mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead
✔ Kulit awet muda, tegang dan cantik serta banyak lagi kebaikan lain
✔ Halal Bumiputera serta mendapat pengiktirafan halal daripada Pakistan
✔ Tak ada apa-apa pantang termasok caffein


Tiada pantang 
Kesan cepat seawal 3-7 hari 
100% asli dan selamat 
GMP, Halal JAKIM dan mematuhi kelulusan akta makanan! 
Mencerah & menggebukan kulit.
Membuatkan kulit kelihatan lebih berseri. 
Melembapkan kulit dalam masa 24jam.
Menghilangkan kesan parut & jerawat.
Mengurangkan masalah jeragat & kulit nampak lebih anjal dan muda. 






Dah nak raya ni kan takkan taknak putih 🙈

PERLAKING❤️  Yang nak putih dari atas kebawah tu boleh lah try 🙈 memang tak rugi ye sayang sayang 😍


Untuk pengetahuan semua yang baca entry ni , Emma ada buat promo sepanjang bulan ramadhan ni , 



NORMAL PRICCE RM 160 ( HARGA PADA KOTAK )
PROMO PRICE RM90 ( VALID HUJUNG RAMADHAN )

SAVING RM70 KN ?

LEPAS RAYA TAK DAPAT HARGA NI LAGI TAU .. 

NAK BELI BORONG SANGAT DI GALAKKAN .. Dan emma juga pengguna Product perlaking ni , Meh tengok gambar di bawah ni , gambar sebelum dan selepas mengambil pemaknan sampingan product perlaking .. 1 hari je jerawat dah kecut .. :) muka pun makin glowing , jangan kata emma xpayung ye :p hheheh



Emma share sedikit tips penganbilan perlaking ketika di bulan ramadhan ni 

CARA PENGAMBILAN PERLAKING KETIKA BERPUASA 


Macam mana nak makan perlaking waktu puasa ? Atau bulan Ramadhan yang akan datang nanti ? 
Ada dua cara iaitu :-

1- Awak boleh makan PERLAKING sebelum tidur . 2 jam selepas berbuka ataupun selepas makan malam.
2- Awak boleh berbuka dengan PERLAKING dahulu . Kemam-kemam lepas itu minum air putih . Then awak bolehlah solat maghrib dulu , selepas tu bolehlah awak makan macam biasa 
Mudahkan ? Pilih mana yang bersesuaian . Kalau saya , saya ikut cara no 2  sebab , bila perut kosong , lagi cepatlah vitamin2 itu akan diserap.

Mana2 pun boleh , cuma saya tak galakkan makan PERLAKING semasa sahur 😁nanti mana nak cari air minum pulak sebab kena minum air banyak kan ? Lainlah kalau tengah datang'sakit puan' 😅😅😅😅
Puasa tak mengahalang tuk consume PERLAKING tau , ada je caranya tak semestinya kena tinggal 


Boleh hubungi emma di talian 

WhatsApp : 0134606035
Facebook : Emma Diana
IGSHOP : @emmadianaigshop
Wechat id : cikecikebombom
( Req mesage , Nak perlaking )



 

Exchange Link?