LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Friday, 8 April 2016

2016 - Penyepi seorang Wanita Besi

Penulis : emma diana Masa : Friday, April 08, 2016 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum !

Hai semua , Masih kenal lagi x emma ? masih ada yang sudi lagi x yang nak berblogging ke blog emma ? Ada yang masih kenal emma lagi ? Jangan la sipu2 malu untuk berblogging ke blog emma ya ? Saya janji Akan stay Stay dan terus bersemangat untuk teruskan perjuangan sebagai seorang blogger kampung :p

Perkembangan emma untuk tahun 2016 ni sangat getir , sangat sangat getir :p Sibuk sikit mencari sesuap nasi , macam korang2 juga la , emma buat bnyak keje dalam 1 mase , alhamdulillah emma dapat spend time sedikit dengan family , sebab punca utamanya , emma baru je berhenti kerja di tempat kerja emma selama 6 tahun berkhidmat . xpe la , so emma lebih pada uruskan suami , dan emma juga keje partime , Alhamdulillah job shoot kecil kecilan ku berjalan seperti biasa , walau pun emma tawarkan pakej2 murah , client pun happy , kene la dengan hasil seni lensa emma , InsyaAllah asah sedikit2 dulu , Banyak perancangan jugak lah dalam kepala otak ni , heheheh . 

kalau boleh di plan kan , bercabang2 plan dalam kepala otak ni heheh , dah mcm benang berbelit tersimpul2 rapi :p hehehe Ecehh ! Over la kau emma hahaha .. yang pasti setiap tahun berAzam2 emma buat harap tahun ni emma dapat penuhi impian semua apa yang emma impikan , kalau xdapat ? redha , mungkin bukan rezeki kan ? InsyaAllah emma cuba update gambar2 shoot hujung tahun lepas dan tahun ni awal tahun untuk koleksi di blog emma , kot emma dah xde hnya disini la hasil seni emma untuk santapan korang semua yang emma sayang :)


Sebelum emma terlupa , apa kata korang follow ig emma , any info update terkini boleh korang tau , xnk follow ? hehe terpulang :) 

Ig Personal : Emmadiana_mazlan
Ig PhotoG : onecityphotography
Ig Shop : emmadianaigshop


Jadi apa lagi ? Stay Tuned .. 


1 comment:

  1. ASSALAMUALAIKUM.
    SINGGAH PAGI.
    DARI ~ http://jmbelog.blogspot.my

    ReplyDelete