LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 25 April 2016

AMIE + ALIA ENGAGEMENT

Penulis : emma diana Masa : Monday, April 25, 2016 Comments : 0 Labels :




















ENGAGEMENT ZIANA + ROSMADI

Penulis : emma diana Masa : Monday, April 25, 2016 Comments : 0 Labels :





AFFANDY + NADIA [ EDAY ]

Penulis : emma diana Masa : Monday, April 25, 2016 Comments : 0 Labels :
" CINTA AKAN BAHAGIA DENGAN LEBIHKAN CINTA PADA ILAHI "

MAJLIS BERTUNANG

AFFANDY ♡ NADIA
13MARCH2016

LOKASI : JALAN SELAMAT SG UDANG

PHOTOGRAPHER 
Emma Diana

Contac for Book :-

WhatsApp : 011 38843062
Wechat id : cikecikebombom









ARAFAT + FARIDAH WEDDING

Penulis : emma diana Masa : Monday, April 25, 2016 Comments : 0 Labels :

                                         " CINTA AKAN BAHAGIA DENGAN LEBIHKAN CINTA PADA ILAHI "

RECEPTION

ARAFAT ♡ FARIDAH 
27MARCH2016

LOKASI : CANERY GARDEN

PHOTOGRAPHER 
Emma Diana

Contac for Book :-

WhatsApp : 011 38843062
Wechat id : cikecikebombom



















Sunday, 10 April 2016

REVIEW : Rosfiz Beauty

Penulis : emma diana Masa : Sunday, April 10, 2016 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum , 

Today emma nak review sedikit tentang product Rosfiz Beauty . product ape tu ? haaaa meh kenali product yang terhangat di pasaran dan dah pun jadi viral pada semua rakyat malaysia .



Baik lah , Rosfiz Beauty Merupakan Produk Kesihatan & Kecantikan Yang Mana Membantu Anda Yang Mengalami MasalahJerawat/Jeragat/ParutJerawat/Kulit Muka Kusam .. 

ADAKAH ANDA…

😕 Tak cantik sebab muka BANYAK SANGAT JERAWAT 
:-( dah cuba pelbagai produk Tapi TAK ADA HASIL
😥 KULIT KUSAM, umur 20 dah macam makcik 40 TAHUN…hmmmm…sedihnya..

Tapi, Tahukah Anda? 

Sebenarnya…Terdapat cara yang lebih mudah untuk mendapatkan kulit yang lebih cerah & gebu seluruh badan.

Betul Ke?

Yes Betul . 


           RANGKAIAN PRODUK ROSFIZ BEAUTY


Kulit Berseri Seawal 3 Hari


  • Mencerahkan kulit menaikan sri wajah.
  • Memudarkan parut jerawat dan kesan luka.
  • Kulit menghalus,licin,lebih moist dan glowing secara menyeluruh.
  • Merawat masalah jeragat,diperlukan untuk pertumbuhan & pembaikian tisu.
  • Mengurangkan kedutan di wajah serta kelihatan muda.
  • Meningkatkan imuniti badan juga kurangkan jangkitan selsema.
  • Membantu mengurangkan gejala alergic serta tubuh menyerap zat besi yang lebih.
  • Amat sesuai yang mempunyai masalah resdung & supplement yang boleh dipercayai. 


ROSFIZ BEAUTY SERUM ( RM 90.00 SM,RM95.00 SS )
KEBAIKAN ROSFIZ BEAUTY SERUM
  • Menghilangkan parut jerawat degil di wajah
  • Mengecutkan & menghilangkan jerawat
  • Menaikkan seri wajah & anti penuaan
  • Menghilangkan jeragat
  • Menegangkan kulit
  • produk mesra solat 
  • Bahan2 di dalam serum ialah Aqua, apple stemcell, ascorbic acid (vitamin c), salmon gollagen, arbutin, green tea, sodium PCA, fragrance.
Cara guna sapu seluruh permukaan muka selepas basuh muka 2 kali sehari.

Harga Rm90
2pcs Rm160
3pcs Rm210


ROSFIZ BEAUTY VITAMIN C 1000MG WITH ROSEHIP ( RM63.00 SM,RM65 SS )
KEBAIKAN ROSFIZ BEAUTY VITAMIN C 1000MG WITH ROSEHIP
  • Memutihkan kulit
  • Menaikkan seri wajah
  • Melembabkan kulit
  • Menghilangkan kesan parut
  • Mengurangkan masalah jeragat
  • Kulit nampak lebih anjal
  • Meningkatkan imuniti badan
  • Membantu mengurangkan gejala alergic
  •  Membantu menyerap zat besi yang lebih
  • kandungan setiap tablet ialah 563mg sodium ascorbate, calcium ascorbate 605mg, vitamin c 1000mg,zinc 5mg, rosehip fruit extract 5mg,
Cara makan:
Sebiji sehari waktu pagi.

Untuk promosi 1 pcs Rm63
2pcs Rm106
3pcs Rm147


ROSFIZ BEAUTY BAR ( RM45.00 SM,RM47.00 SS )
KEBAIKAN ROSFIZ BEAUTY BAR ( SABUN )
  • memutihkan kulit
  • Melembutkan & melicinkan kulit
  • Merawat kulit berminyak & berjerawat
  • Meratakan tona kulit tidak sekata
  • Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering / sensitif
  • Menanggalkan sel-sel mati
  • Diperbuat daripada asam jawa, madu,gluta collagen, ginseng dan manggis.
  • Cara guna sabun:
  • Pakai seperti sabun biasa waktu mandi 2 kali sehari.
  • Untuk kesan cepat guna secara consistent 

  • Harga Rm45
  • 2pcs Rm70
  • 3pcs Rm60

Untuk Pertanyaan lebih lanjut boleh hubungi Emma  di talian Hotline 

WhatsApp : 01138843062
Wechat : cikecikebombom
Facebook : Emma Diana



Saturday, 9 April 2016

Giveaway April Cash RM600 by Emas Putih

Penulis : emma diana Masa : Saturday, April 09, 2016 Comments : 0 Labels :
Salam.

Cash RM300 x 1 , Cash RM200 x 1
Cash RM50 x 2

Start : 5 April - 30 April 2016
Good Luck !

Friday, 8 April 2016

2016 - Penyepi seorang Wanita Besi

Penulis : emma diana Masa : Friday, April 08, 2016 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum !

Hai semua , Masih kenal lagi x emma ? masih ada yang sudi lagi x yang nak berblogging ke blog emma ? Ada yang masih kenal emma lagi ? Jangan la sipu2 malu untuk berblogging ke blog emma ya ? Saya janji Akan stay Stay dan terus bersemangat untuk teruskan perjuangan sebagai seorang blogger kampung :p

Perkembangan emma untuk tahun 2016 ni sangat getir , sangat sangat getir :p Sibuk sikit mencari sesuap nasi , macam korang2 juga la , emma buat bnyak keje dalam 1 mase , alhamdulillah emma dapat spend time sedikit dengan family , sebab punca utamanya , emma baru je berhenti kerja di tempat kerja emma selama 6 tahun berkhidmat . xpe la , so emma lebih pada uruskan suami , dan emma juga keje partime , Alhamdulillah job shoot kecil kecilan ku berjalan seperti biasa , walau pun emma tawarkan pakej2 murah , client pun happy , kene la dengan hasil seni lensa emma , InsyaAllah asah sedikit2 dulu , Banyak perancangan jugak lah dalam kepala otak ni , heheheh . 

kalau boleh di plan kan , bercabang2 plan dalam kepala otak ni heheh , dah mcm benang berbelit tersimpul2 rapi :p hehehe Ecehh ! Over la kau emma hahaha .. yang pasti setiap tahun berAzam2 emma buat harap tahun ni emma dapat penuhi impian semua apa yang emma impikan , kalau xdapat ? redha , mungkin bukan rezeki kan ? InsyaAllah emma cuba update gambar2 shoot hujung tahun lepas dan tahun ni awal tahun untuk koleksi di blog emma , kot emma dah xde hnya disini la hasil seni emma untuk santapan korang semua yang emma sayang :)


Sebelum emma terlupa , apa kata korang follow ig emma , any info update terkini boleh korang tau , xnk follow ? hehe terpulang :) 

Ig Personal : Emmadiana_mazlan
Ig PhotoG : onecityphotography
Ig Shop : emmadianaigshop


Jadi apa lagi ? Stay Tuned ..