LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Friday, 1 January 2016

Hai 2016

Penulis : emma diana Masa : Friday, January 01, 2016 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum . 

Hai korang ! InsyaAllah emma akan luangkan banyak masa buat tahun 2016 ini di blog ku ini .. 

Dan emma OFFICIALLY FulltimeWifeHouse .. Ecehhh , bukan nak bangga tapi ada sebab sebab tertentu emma pilih jalan ini . Walaupun gaji dah sedap .. Huwaaaaa .. 

So terlebih dahulu emma nak ucapkan selamat datang 2016 selamat tinggal 2015 😁 lepas ni kerja2 emma di atas meja kecil ini . Sambil2 duduk rumah , emma jalan kan kerja2 partime emma selama emma keje fulltime dahulu .. Start kene active balik berniaga 😚

InsyaAllah, ada rezeki lebih kita buat la project baru kan ? 


That's my office kecil ku . Hehehe penguat semangat saya gambar atas meja tu .. InsyaAllah emma akan selalu update blog untuk jalan kan kerja2 rumah partime 😍 


Jom follow IGSHOP emma @onecityscaftHouse

OFFICIALLY IG : @emmadiana_mazlan

1 comment:

  1. Very nice post, impressive. its quite different from other posts. Thanks for sharing.

    buy weighing scale online

    ReplyDelete