LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Sunday, 17 January 2016

Review : Product Anti-Jerawat No 1 di Malaysia ( REFINITY )

Penulis : emma diana Masa : Sunday, January 17, 2016 Comments : 0 Labels :
Produk Anti-Jerawat No. 1 di Malaysia


.
Alhamdulillah. Semakin banyak pengguna yang berjaya menghilangkan jerawat di wajah selepas menggunakan produk Refinity Acne Hydrogel dari kami. Hampir setiap hari kami menerima feedback positif dari mereka yang telah menggunakannya. Bukan sahaja dari Malaysia, bahkan dari Singapura, Indonesia dan Brunei pun ada !
.
Dengan penambahan Stokis dan Agen seluruh Malaysia, stok kami dah hampir habis dan dalam proses 'new production' lagi di kilang.
.
Kepada mereka yang masih tidak tahu, apa sebenarnya fungsi produk ni, kami terangkan sedikit ya.
.
Seperti yang pernah kami tulis sebelum ini, produk ini dirumus khas untuk mengatasi 2 perkara iaitu :
.
1. Menghilangkan jerawat
2. Menghilangkan kesan pada bekas jerawat.
.
Siapa yang rumus formula produk ini?
.
Ahli Farmasi Malaysia. Ya, seseorang yang mahir berkaitan ubat dengan kerjasama beberapa orang ahli kimia di kilang yang bertungkus-lumus menghasilkan produk terbaik ni.
.
Kami bukan setakat cakap sahaja. Kami sendiri dah cuba, Alhamdulillah, kami sangat berpuas hati dengan kesannya
.
Produk ni diperbuat dari herba asli. 100% bebas kimia merbahaya. Bahan utama yang kami guna adalah Ekstrak Willow Bark.

Testimoni yang telah berjaya.










.
Cara pemakaiannya sangat mudah, hanya disapu pada kawasan yang berjerawat. Pakai sebelum tidur dan selepas mandi pagi.
.
Sekiranya berminat, anda boleh layari web : http://www.refinity.com.my/
.
InsyaAllah, mereka akan reply dengan pantas.

Tuesday, 12 January 2016

REVIEW : Atasi Masalah Bibir Merekah @ Kering [ LipGles ]

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, January 12, 2016 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum semua . 

Kali ini emma nak membantu rakan rakan blogger , rakan rakan diluar sana yang ada mengalami masalah merekah dibahagian bibir . Bibir kering dan yang sekutu dengan nya .. 

Emma nak perkenalkan 1 product yang dapat bantu anda anda semua iaitu : "LipGles" 

Contoh gambar seperti dibawah . 





Tipu jika segelintir yang baca entry ni tidak ada masalah seperti ini . Jadi emma khaskan entry ni untuk membantu korang dapatkan product yang tersangat dapat bantu korang untuk pulihkan bibir korang .

Dengan Harga pengenalan RM49 dari harga sebenar . Valid sehingga bulan 2 .. Haaa nakk tengok feedback dan Info ? 





"INFO LIPGLES"

1) Cara2 penggunaan:
➡ Sapu sahaja di bibir.
➡ Sehari 2 kali, Pagi dan Petang

2) Satu LipGLES boleh tahan selama 2 bulan jika mengikut cara penggunaan yg kami berikan...jika byk pakai, cepatlah habis 😁

3) Tiada side effect, kerana kami tidak menggunakan bahan2 kimia 😉

4) Awal2 penggunaan, akan rasa panas2 sedikit

5) Antara fungsi2 LipGLES:
➡ Menstrukturkan semula bibir
➡ Meneutralkan bibir ke warna asal
➡menjadikan bibir lebih cantik menawan
➡ Menyelesaikan pelbagai masalah bibir.

6) LipGLES bukan lipstick/lipsbalm 😊😁

7) Testimoni2 boleh rujuk di #testimonilipgles #lipglestestimoni di Fb / Ig 😊😃

Harga Asal : RM59 
Harga Perkenalan : RM49

Tidak termasuk postage . 

Untuk tempahan ?
 
WhatsApp : 01138843062 -Kekma
Facebook : Emma Diana
Instagram : @emmadianaigshop

Friday, 1 January 2016

Hai 2016

Penulis : emma diana Masa : Friday, January 01, 2016 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum . 

Hai korang ! InsyaAllah emma akan luangkan banyak masa buat tahun 2016 ini di blog ku ini .. 

Dan emma OFFICIALLY FulltimeWifeHouse .. Ecehhh , bukan nak bangga tapi ada sebab sebab tertentu emma pilih jalan ini . Walaupun gaji dah sedap .. Huwaaaaa .. 

So terlebih dahulu emma nak ucapkan selamat datang 2016 selamat tinggal 2015 😁 lepas ni kerja2 emma di atas meja kecil ini . Sambil2 duduk rumah , emma jalan kan kerja2 partime emma selama emma keje fulltime dahulu .. Start kene active balik berniaga 😚

InsyaAllah, ada rezeki lebih kita buat la project baru kan ? 


That's my office kecil ku . Hehehe penguat semangat saya gambar atas meja tu .. InsyaAllah emma akan selalu update blog untuk jalan kan kerja2 rumah partime 😍 


Jom follow IGSHOP emma @onecityscaftHouse

OFFICIALLY IG : @emmadiana_mazlan