LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 7 December 2015

Application 8share for Iphone

Penulis : emma diana Masa : Monday, December 07, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum gaiss !! 

Kali ini menaip dengan hati girang . Sebab ape ye ?? ..... Sebab ni kawan2 


Dengan rasmi nya handphone emma ade application 8share . Walaupun terlambat sedikit update dari kawan2 yang lain . 

Dulu , memag dah lama nak pasang wifi , tapi fikir balik klau nak bersosial dan bulanan rm1++.++ dan hanya bersosial , tersangat lah rugi kan ? 

So dengan BerBiz dan BerIncome melalui 8share & ChurpChurp tak rugi la kan apply wifi kat rumah ni hehehe . Sambil bersosial sambil BerIncome 😍😍

Korang pula bagaimana ?? 

Selfie 1 kali . 

Bye..
Xoxo
EmmaDiana

No comments:

Post a Comment