Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Monday, 9 November 2015

NOVEMBER DENGAN KESYUKURAN

Penulis : emma diana Masa : Monday, November 09, 2015 Comments : 2 Labels :
Assalamualaikum semua !



Hai , Sempena bulan november ni Bulan 11 banyak kenangan dalam bulan ni , dengan rasa syukur emma tidak pendekkan akal untuk berfikiran panjang . hehehe Faham ke ni korang ? Bermadah Helah pulak dia ni kans !

Okay nak share sikit kalau korang nak tahu , Emma dan Suami Kenal Pada 11.11.2011 jatuh pada hari Jumaat , Allah pertemukan emma dan suami , tak nak cerita panjang2 nanti korang kata emma sweet pulak ! hehehehe ..

Gambar pada bulan 10 . Attend wedding sepupu suami

Sempena bulan yang sangat bermakna buat emma , emma berfikiran panjang untuk bukak 1 biz dan juga memajukan diri dalam rumah tangga dari segi ekonomi , dengan jaya nya suami beri semangat dan sentiasa ada di sisi emma bila emma memerlukan nya . senang cerita susah senang bersama lah .


Before this emma buat Biz kecil2lan untuk Photography dan sekarang masih berjalan dengan lancar cuma kurangkan sikit penganbilan , sebab emma cuma buat part time sahaja , jadi di sebabkan emma pun dah tukar department lain di tempat kerja jadi kerja2 sambilan photography di hadkan , badan nak guna lama weh ! heheh . Lenguh2 semua ade . Dan mata juga kene jaga , rabun makin menebal hehehe

Jadi Bulan ni emma cipta 1 lagi nama baru menggunakan ONECITY antara gabungan suami dan emma , disebabkan emma buka bisnes jual tudung , Emma gabungkan nama ni menjadi ONECITYSCAFTHOUSE . Sebab ape selitkan house di belakang ? Sebab emma bekerja dari rumah , dan bukan sewa kedai atau punya kedai sendiri :) 

Stay tuned , emma akan update gambar2 shawls yang bakal menjadi HOT SELLING :)


2 comments:

Exchange Link?