Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Monday, 19 October 2015

Tak dapat iphone 6s dapat iphone 6 pun dah okay

Penulis : emma diana Masa : Monday, October 19, 2015 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum ,

Hai semua , ni nak citer pasal Tak dapat iphone 6s dapat iphone 6 pun dah okay .




Alkisahnya , memang emma dah wishlist pun Iphone 6 ni dalam senarai kewangan emma start dari bulan november 2014 hahah lamanya kan emma kumpul duit . Kiraan untuk bulanan , memang tekad habis sebab dah minat sangat dengan iphone padahal boleh je kan beli ngan plan maxis , celcom , umobile dan yang sekutu dengan nya . disebabkan emma minat sangat dengan menabung emma buat 1 tabung khas untuk iphone 6 .

Dulu Iphone 6 gold idaman emma tapi yang dapat beli 16.10.2015 iphone 6 16gb space grey . sebab sekarang stock iphone 6 dah kurang stock kat mana2 centre Apple malaysia . Alhamdulillah , Kenapa 16gb ? Asal dapat lepas Hajat

( Bukan Nak Riak tapi bangga dengan diri sendiri Sebab dapat menggunakan duit hasil titik peluh dan berkat kesabaran emma pada tiap2 bulan dan pada manusia yang dah beli pun iphone 6 ni dulu pada emma )

Sebulan RM 350 x 11bulan = RM 3850.00

Beli iphone dengan Harga 3599.90 ( Cash )

Baki RM 250.10 = Emma Simpan Dalam Akaun Tabung Haji ..

Sekarang Wishlish emma ialah Go pro hero  . Walaupun emma jarang travelling tapi emma minat sangat dengan gedjet2 seperti ini . InsyaAllah boleh , Badjet nak beli go pro ni pun boleh tahan gak nilai wang nya . hihi dalam RM2K something . lepas ni boleh la cabut dekat depan tabung tu tukar pada TABUNG GO PRO HERO  :p

Okay kite selfie 1 kali kat office :)


1 comment:

Exchange Link?