Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Monday, 19 October 2015

REVIEW : JAM GENEVA buy at LAZADA MALAYSIA

Penulis : emma diana Masa : Monday, October 19, 2015 Comments : 0 Labels :
 Assalamualaikum

Hai semua ! Mood Mood happy je harini kenapa ek ? kih3 :p

Masa itu Emas . Jaga sebaik mungkin Emas itu

Okay ingat lagi tak entry tentang LAZADA ADA BUAT SALES ? harini nak review tentang jam ni hehehe . 1stly nampak jam ni comel dan sesuai giler pakai ketika waktu bekerja dan juga hangout bersama tersayang mahupun kawan2 . jam ni seriusly nampak bergaya .

Boleh pakai dengan baju kurung , dan juga kemaja sewaktu pergi ke kerja ,
Jom la shopping kat lazada . gerenti puas hati Emma bagi LIMA BINTANG ! Jyeeaaahhh !

Iklan : Jom tengok bagai mana nak gunakan Telephone Pintar Anda dengan betul

Selfie sikit !


No comments:

Post a Comment

Exchange Link?