Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Sunday, 27 September 2015

Lazada buat Sales Dari 30% hingga ke 94%

Penulis : emma diana Masa : Sunday, September 27, 2015 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum ,

Ehem Ehem ! Selamat pagi semua , hai para bloggerzz .

Hari ni rasanya Hari paling busy di dunia , almaklumlah hujung2 bulan kan ,
Tiba pulak tengah buat keje , system loading dari tadi , so 1 keje ape pun x jalan dari kol 9 tadi , Bosan punya pasai , aku pun gatal tangan Klik laman Sesawang Lazada .

Mula la saka aku keluar bile nampak sales kaw2 , la ni memang nak beli jam tangan , Dari 6 bulan lepas lagi nak beli , Hurmm Biasa la , perempuan dan jam tak dapat di pisahkan :p

Belek2 punya belek ternampak jam Ala2 Gshock la konon nya . tapi jenama lain , harga asal boleh tahan !!

RM 203.00 Then , aku tak perasan lak ade 92% kat situ , Hahahah macam x caya ! gosok mata banyak kali *gosok mata tu tipu !, Sebab aku pakai maskara ngan Celak gi kerje*


Jom tengok jam ape aku beli , Hehehe Korang cecepat la beli jam macam aku ni weyh ! bukan senang nak nampak ade sales kat lazada :p




1 comment:

  1. peeegh !! kalo dah semurah ni haruslah dirembat.. memang berbaloi2..
    tapi CT 2x beli ngan Lazada barang yg diorder x sampai..

    ReplyDelete

Exchange Link?