LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 9 September 2015

GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, September 09, 2015 Comments : 2 Labels :
Assalamualaikum , 

Emma cuba nasib ya :) sambil2 tu boleh berkenalan dengan blogger lain , :) 
GA yang senang dan simple macam cicah roti ke milo panas :p
Nak join ?

Klik Banner


3 Syarat-syarat wajib :

- WAJIB FOLLOW MKHAI.com

- WAJIB LIKE Fan Page MKHAI -->

- WAJIB FOLLOW Instagram MKHAI

 " Pengalaman pertama saya bila mana mula dalam dunia blogging , Hanya suka-suka dan buat Dairy Online tetapi lebih dari itu dah sekarang dari jahilnya aku sampai kini , alhamdulillah aku gunakan blog kearah kebaikkan. InsyaAllah dengan Hendaknya "

Tag 5 orang 

http://www.aeinnamusa.com/
http://ombakbergigis.blogspot.my/
http://miss-azwarsyuhada.blogspot.my/
http://cahayakukasih.blogspot.my/
http://ucingkadayan.blogspot.my/

Tempoh Contest : 8/9/2015 - 8/10/2015


2 comments:

  1. goodluck.... saya pon join ga ni , hehehe. http://apple-crunchh.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete