Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Friday, 4 September 2015

Giveaway : Choose yourself by Mdmnissa

Penulis : emma diana Masa : Friday, September 04, 2015 Comments : 12 Labels :

Assalamualaikum Semua !! 

Woaahh hepii semacam jak emma ni ? hehehhe

Okay emma nak share ngan korang , Blogger Wan Hanisah Wan Mat ade buat 1 GA yang telak menambat hati Emma , 

Yang penting boleh pulak choose Gift untuk 8 pemenang , urmm yang penting emma nak pilih kain batik .... Baru la namanya wanita heheh yang lagi 2 ? tengok entri blogger 
http://wanhanisahwanmat.blogspot.my bahagian komen , emma ade komen kat sana :0 

Dah tak nak cakap banyak , emma nak seru korang join jugak , meh la kite ke link blogger tersebut . 

Just Klik Banner je korang .. okay ? 




12 comments:

  1. Terima Kasih Emma sudi join Giveaway nisa,
    Good luck to you (^^)"
    Done follow #529

    ReplyDelete
  2. Singgah lagi jalan2 sini dari segmen yang sama...semoga berjaya...

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/giveaway-choose-yourself-by-mdmnissa.html

    ReplyDelete
  3. Singgah lagi jalan2 sini dari segmen yang sama...semoga berjaya...

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/giveaway-choose-yourself-by-mdmnissa.html

    ReplyDelete
  4. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/09/giveaway-choose-yourself-by-mdmnissa.html

    ReplyDelete
  5. BW dari GA yg sama..all the best and gud luck..http://kenny977.blogspot.my/2015/09/giveaway-choose-yourself-by-mdmnissa.html

    ReplyDelete
  6. Datang dari segmen yang sama....
    Good luck awk,,,,
    Nanti dtg lah singgah blog sy :
    http://assam143.blogspot.my/2015/09/giveaway-choose-yourself-by-mdmnissa.html

    ReplyDelete
  7. Good Luck
    Dari segmen yang sama

    Follow blog AM DISINI
    Artikel TERBARU 5 Tips Kesuburan Lelaki

    Artikel Paling HOT..
    HOT ITEM LeoRa Fragrance 4 Women
    HOT ITEM LeoRa Fragrance 4 Men
    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM DISINI

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  8. Salam Emma, Good luck ;)

    akak dtg dari segmen yg sama jugak...

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/09/giveaway-choose-yourself-by-mdmnissa.html

    ReplyDelete

Exchange Link?