LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 7 September 2015

Fly Dari KL ke Kota Bharu dengan RM10 ?

Penulis : emma diana Masa : Monday, September 07, 2015 Comments : 0 Labels :
Hai semua , 


Nak hujung2 tahun ni mesti ramai yang planning nak bercuti bersama keluarga kan ? Dimana destinasi korang ? rase2 dalam malaysia atau luar negara ? 



Pada yang nak cuti sem pulak mesti nak balik ke kampung naik flight tapi kecewa harga tiket mahal ? jangan risau , emma nak bagitau ni , Airasia ade buat promotion taw , jual tiket dengan harga paling murah murah , So So Exited la emma nak bercuti dengan husband nanti . heheheh . 

Nak kemana ya ?

jum tengok harga2 yang ditawarkan oleh Air Asia , 



Pada yang nak buat tempahan awal , meh g kat sini , kut2 sempat lagi nak beli tiket RM10 tu :) 

Air Asia - Web ..

terima kasih sudi membaca entry Fly Dari KL ke Kota Bharu dengan RM10 ?

No comments:

Post a Comment