LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Thursday, 13 August 2015

Yes ! Iphone 7 ..

Penulis : emma diana Masa : Thursday, August 13, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ..

Dah kenapa Iphone 7 ni ? Eh dengar citer Iphone 7 nak kuo dah kan ? Macam Payah je nak guna , Tapi x sure la , Tapi emma nak iphone 6 Jyeaahh ! Canggih nya la teknologi sekarang kan ?

Hmmm nak cerita ni , sekarang emma pengguna lenovo ape ntah ni , xtaw model ape , selalu heng :'( nak upload gambar buat status hmm heng teramat la weyh huhuhu .. Macam minx hp baru je ?? Relaks la , tunggu bulan 10 aku beli hp iphone 7 terus hahahha


Hai laaa kenapa dalam kepala otak ni asyik pk pasal iphone 6 & 6+ je ni , Pastu tiba pulak terjatuh cinta dengan go pro hereo 4 , Sebab selalu stalk IG https://instagram.com/nisa_kay/

Gambar dye semua Cantik2 , geram asenyer , hati dah tertaut pulak pada hero 4 , Alamak mcm mana ni ? baget betul2 nak beli iphone 6 ,

Jatuh cinta Dari dulu :'(

Tunggu Bulan 10 ni ek


Nak tau x emma idam nak guna iphone 6 sejak bile ?Sejak iphone 5s keluar ttbe sebulan tu pihak Apple Annouce yang iphone 6 bakal keluar , tengok pulak iphone 6 cantik2 belako , Adui Nak menangis air mata darah rasanya , tapi x keluar2 pun airmata darah tu hehehe

Rasanya mcm lambat sangat kot entry ni kalau di update heheh . Eh korang Kalau la emma dapat Iphone 6+ Gold tu :'( Sebenarnya nak share Di pendekkan cerita la ye , Dari taon lepas bulan 12 emma kumpul duit sebab nak beli iphone 6+ jhaha bu;lan 10 ni cukup la duit Insyaallah emma beli tapi dengar pulak iphone 7 nak keluar , ape perasaan anda sebagai manusia yang terlalu minat sgt ngan gadget ni.. hahahha Meroyan x tentu pasal mcm emma hehehe .

Act dulu emma pakai iphone 5 beli second sbb terlalu kemaruk sangat sampai tak sedar hp tu bukan MYset Huhuhu Patut la cust jual murah , walaupun iphone import set tapi xmcm Myset sbb camera tu yang penting huhuhuuh


Harap dengan Genap RM3500 yang emma kumpul ni cukup la beli iphone 6 plus gold , tapi hero 4 terpaksa pending dulu , Huwaaaa


No comments:

Post a Comment