Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Monday, 3 August 2015

Sponser GA blogger Tengku Butang

Penulis : emma diana Masa : Monday, August 03, 2015 Comments : 8 Labels :
Assalamualaikum , 

Hai korang Suke tak kalau emma bagi hadiah ? Kalau Nak rajin2 la join GA bakal tiba tak lama lagi ye , emma salah seorang sponser dalam GA ni , InsyaAllah tak lama lagi , Support tengku butang dan support semua blogger2 sponsership ya :) 

Nak tau apa yang emma sponser ? Harus la Bawal Satin Yuhanis ! Alaaa yang tengah top tue heheh , So nak tengok sponsor ship y lain ? 

Nak dipilih salah seorang pemenang ? Wajib ikut syarat2 yang di beri heheheh Tak ikut pun xpe , asalkan Follow blog emma ye :) untuk sama2 kita mengiratkan silaturrahim sesama blogger :) 

Colour Random , dan emma pilih secara random juga ya :) 
Emma pilih 5 orang sahaja ya :) 

jom terjah Entry ni :) 

Link : Senarai Hadiah/Sponsor Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang

8 comments:

  1. saya peminat warna biru... yang warna biru tu, mmg buat saya geram... comel je nengok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehem ! amboi jgangan lupa join GA ye syg :)

      Delete
  2. Cop2...Cikna nak yg warna putih tu.......;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah .. jangan lupa join heheheh

      Delete
  3. Turqoise code 011 tu cantik! Harus join GA ni =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a emma pun minat terqouise tu , harap2 jadi milik awak hehehe . jangn lupa join GA :)

      Delete
  4. cantik berseri kain tu.. saya nak warna putih la.. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau di pakai mesti makin berseri :p

      jangan lupa join ya :)

      Delete

Exchange Link?