LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 10 August 2015

Sesat Uturn 4kali

Penulis : emma diana Masa : Monday, August 10, 2015 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum Hai korang

Harini rasa jari jari emma laju je menaip tanpa rasa kebas di hujung2 jari ku hehehe .. Semalam kisahnya Gini . Semalam memang niat dihati nak Meremoit ke Banting amik hp yang  tertinggal kat beg camera si Staff Emma sorang ni , Huwaa jauh sangat terbang kau Lenovo huhuh .

Dari klang - Parkland - Sejangkang - Pulau Carey .. Eh pulau carey aku dah sesat ke ni ? Pulau carey bukan ke perkampungan orang asli ? Ahhhsudah , dah la nak uturn jauh kemain ,

pusing2 4 kali uturn , berhenti pastu uturn balik , hurrmmm dah mcm ape weyhh , nak nak lagi jumpe rounddabord , Serius pening

Then youturn amik dari sejangkang - Pulau maggis - Jeram tak silap baru la jumpa banting

Haa baru la dapat bernafas jumpe jugak Giant Banting , Gara2 nak amik Hp lenovo je weyh , naik motor pulak tu huhuhh ..

Lastly jumpe gak mudax banyak songeh ni , hehehe, Omey je dye ..then ade Bincang sikit pasal palnning birhday party , Woahh agak2 meriah tak nanti spprise tu ye ? ngeee

Kusyuk tu emma !



Perkara wajib ! Selpie ! 




Sumpah ni 1st n terakhir aku ke banting naik motor Huwaaaa ..

1 comment: