Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Monday, 10 August 2015

SEMPENA 500 FOLLOWERS !

Penulis : emma diana Masa : Monday, August 10, 2015 Comments : 3 Labels :
Assalamualaikum , Hai semua ! 


Taraaaaaaa ! nampak x kat atas tu ? Alhamdulillah Genap 500 follower , 
Terima kasih Awak yang ke 500 tu : Jom terjah belog dia nak ?



Okay tak nak cakap banyak2 .. Sempena ke 500 follower di ruangan blog emma, Emma nak bagi korang GIft cuma dengan beri jawapan yang betul je emma bagi Gift nak cari 3 orang heheheh  . Hadiah Berupa Topup Bernilai RM5 Tak kisah Line apa pun .  . Tak perlu buat entry ke ape , cuma beri jawapan di email emma :) 

Soalan : 1 Apakah Link Twitter emma ? - Jangan lupa follow ya
Soalan : 2 - Apakah Link Instagram Emma ? - Follow taw

Beri jawapan Di alamat email :
Emmadiana77@gmail.com

Nyatakan url blog anda sekali ya 


Ingat ya 3 orang yang terpantas dengan jawapan yang betul je emma pilih :) hehehhe

Tamat Malam ni pukul 11.59 pm 
Pemenang akan di umumkan pada esok pagi pukul 10.30 am





3 comments:

Exchange Link?