Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Tuesday, 11 August 2015

Popular post Minggu ni

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, August 11, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum Hai semua . 

Seperti Biasa kerje busy tapi sibukkan diri jugak mengupdate blog , heheh yela sejak blog berwajah baru ni makin bersungguh2 pulak kite rasanya hehehe . 

So rasanya harini patut emma share cerita yang menarik yang belum korang baca lagi , Alaaah blog emma ni simple n entry tak berapa mana pun y menarik tapi apa yang menarik minat pembaca blog emma ni ye sampai hit post ni smpai sekarang ? heheheh 

Sesungguhnya komen kat entry ni lebih 20 orang komen heheh dan ber BW memasing . Seronok tau join Segmen ni , dapat mngiratkan silaturrahim sesama blogger :) 
Mana yang emma xknal dapat kenal , mana y dah tersedia kenal makin rapat hubungan sesama blogger :) 
2 - Siapa Diana <- Link
Hahaha , sebabkan viral pasal diana ni , aku pun gatai tangan buat entry pasal ni , Sape yang tak kenal diana tu pergi terjah , Muehehe , Btw nama aku pun diana tapi xde kene mengene taw . 
Minggu lepas emma Mula shoot , Bulan2 syawal ni ramai lak pakat buat majlis kenduri kahwin hehehe so emma menggalas 1 tanggungjawab . Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar , nak tengok hasil sentuhan lensa emma ? Pergi kat link tu naaah :) 
Amboi emma baru 500 belum 1,000
Alamak , soalan ni ... Sebab emma terharu emma buat la GA 24jam . berterima kasih juga pada y follow emma dan beri semangat dalam entry2 emma , dan juga selalu mengenali emma :) GA ni baru je tamat tadi , xbaca lagi ? g cepat baca taw :) hehehe
Hahha ni bukan followwer blog , ig , twitter atau facebook , 
ni semua gara2 Lee kwang soo hahahha . Tak paham ? pergi terjah link atas tu hehehe 
6 - Tak keluar lak kat situ hehhe so kite skip ke no 7 

Wooah ape yang aku cabar tu ? link kat atas untuk entry penuh 



Throwback gambar shoot minggu lepas :) 

No comments:

Post a Comment

Exchange Link?