Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Thursday, 13 August 2015

OUTDOOR FAIZAL ♥ ENDANG

Penulis : emma diana Masa : Thursday, August 13, 2015 Comments : 2 Labels :
Assalamualaikum 

Hai semua , Today Emma nak sajikan sedikit hasil lensa dari emma ,
Okay di sebabkan majlis ni tak bersanding , Emma lebih kan shoot to makan beradab dan kawan2 client , Dan juga Outdoor , Alhamdulillah berjalan dengan lancar dan client pun happy , 

Paling best cust Offer minx khidmat emma untuk November nanti majlis di putrajaya . Glup ! Tertelan ayak liur hehehhe . Insyaallah buat yang terbaik :) 

Untuk sesapa yang nak emma shoot dalam baget , Apa2 jenis majlis pun
Mai cepat WhatsApp emm ya . Kita deal kat Massanger whatsapp ya.

Hubungi : +601138843062 - Emma


Jom tengok hasil titik peluh emma jum :) 






















Dan Akhirnya Bahagia :) 
Alhamdulillah ..


2 comments:

Exchange Link?