LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Sunday, 9 August 2015

Kau nak malu kan aku ?

Penulis : emma diana Masa : Sunday, August 09, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum .

Hurmm harini rasa mcam nak marah orang tapi malas . Seriusly lah ! Aku bawak sesaudara aku untuk dtg sini kerje , Bile dah masuk kerje kat tempat aku buat la cara nak kerje , kerje rajin2 , jangan ponteng2 , Baru keje 3 hari dah pandai nak memonteng , Adui Sakit ati weyh , Dah Bos tanya2 ,.

KAWAN LU MANA ? TAK KERJE KE ?

Aku yang terpaksa tebalkan muka backup ko . Please la , kalau nak kerje buat cara nak kerje , Bukan macam ni , kalau macam ni Perangai kau , cara kerje kau , mana2 company pun xnak amik kau kerje ,

Adui nak marah xleh , sbb ipar sendiri . Kang menjejaskan hubungan family aku ngan suami aku pulak , Adui Please la jangan main2 bile keje , penat aku ajar ko dari A sampai Z . Aku bersungguh2 bodek bos aku suruh amik ko kerje , tapi kau hilangkan kepercayaan aku kat kau ! Buat hal la !

No comments:

Post a Comment