LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 18 August 2015

CIRI-CIRI SUAMI YANG SWEET DAN ROMANTIK

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, August 18, 2015 Comments : 2 Labels :
CIRI-CIRI SUAMI YANG SWEET DAN ROMANTIK ..



1. Call isteri time waktu keje sebab nak cakap rindu.

2. Peluk isteri secara tiba-tiba.

3. Puji isteri cantik.

4. Bergurau senda dengan isteri time baru balik keje.

5. Kemas rumah atau masak bersama isteri kat dapur.

6. Urut bahu atau picit kepala isteri dengan sukarela time tengah santai-santai duduk kat sofa sambil tengok TV

7. Tolak stroller baby atau dukung anak time shopping bersama isteri.

8. Berada disisi isteri time isteri melahirkan anak.

9. Sanggup bangun pagi dan masak breakfast untuk isteri.

10. Belanja isteri pergi shopping sakan dengan ikhlas dan gembira.

11. Bagi hadiah atau bunga kat isteri walaupun bukan pada hari
anniversary ataupun birthday.

12. Dengar luahan isteri time isteri tengah sedih akibat PMS sambil bagi kata-kata semangat.

13. Rajin solat berjemaah bersama isteri dan cenderung mengajak isteri lebih dekat dengan Allah.

14. Buat candle light dinner secara mengejut


2 comments:

  1. Awww..romantiknya...bila dah ada anak lagi romantik bila suami tolong buat kerja rumah

    ReplyDelete
  2. alamak macam rasa suwit tapi cem rimas pun ya jugak hahaha..
    sebab tak reti nak kasi reaction macam mana..

    orang romentik bukan bahaya ke ? miahahaha..

    ReplyDelete