LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 10 August 2015

Bawak Studen Shoot Nikah & Sanding

Penulis : emma diana Masa : Monday, August 10, 2015 Comments : 12 Labels :
Hai korang , 

Macam kebiasaan nya emma akan turun shoot sorang2 tanpa bertemankan suami atau pun kawan , hehehe kalau event besar pun emma bawak adik lelaki emma tapi kali ni rare sikit bawak studen , hehehh

Nak belanja gambar sendiri leh ? nanti kite belanja gambar Outdoor Pengantin , Buleh ke tidak ? hehehhe



Jyeaaah Baju design sendiri meh baca entry ni -- Baju Kerja



So kami berdua yang bekerja keras pada Jumaat dan sabtu lalu Jyeaaah ! hehehehhe
Nama dye Tanariah Suke Panggil dye Tan heheh sbb nmpak am cute kot . hehehhe



12 comments:

  1. Salam perkenalan emma diana,
    Wahh kerja sbg photographer ni mencabar.. Emma tentu creative orangnya..
    Kipidap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe , InsyaAllah di permudahkan , Cuba yang terbaik bila menggalas tanggungjawab

      Delete
  2. Replies
    1. Boleh sangat kak :) Meh la try sentuhan lensa saya :)

      Delete
  3. Bestnya ambik gambar outdoor, dulu berangan nak jadik photographer tapi x kesampaian hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke , Emma ni pun xtaw mcm mana boleh terjun ke bidang ni hjehehhe

      Delete
  4. wah bagus nya ada group. shoot engan berkumpulan memang terbaik, semoga terus berjaya dalam bidang ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah , ni pun mengajar studen ke , Harap dapat kekal . hihih TQ Arz Moha

      Delete