LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 4 August 2015

Baju Dah Siap !

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, August 04, 2015 Comments : 10 Labels :
Assalamualaikum Semua 

Ingat lagi tak emma ade janji nak uplade pic baju Official Photographer emma ? OP la sangat kau ni emma , hahah itu semua hobi je taw , bukan cita , Eh tapi bak kata joeFlizzow , Angan Angan jadi Cita Cita :p

Okay emma dah dapat dah baju T-shrt yang direka simple ,. baru kol 3 tadi collect , baju nak pakai 7 August ni . Alhamdulillah , ni contoh design y direka balik 

Front & back saiz L 

Untuk Staff emma Saiz S


Okay , Ni sample baju y dh siap , Hurmm InsyaAllah bersungguh2 bakal menyusul hehehe . 
Makin Berkobar2 kite taw :)


Act nak buat design2 sangat memang idok la reti nyer pun huhuhu

Back Tshirt . Alhamdulillah :)

Jom terjah job emma nak  ?


Iklan : Merdeka Promo Fesyen Item - LINK

10 comments:

  1. Wah cantik design dia.. Simple je...
    Utk sehelai tempahan kalau design sndiri berapa ye terpasik postage?

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ sayang .

      Hai berminat ke ? Kalau ade ape2 salan boleh ke Facebook emma atau whatsAppa emma ye sayang :)

      01138843062

      Delete
  2. Replies
    1. TQ awak , baru la emma semangat sikit nak Shoot hehehhe :)

      Delete
  3. Replies
    1. Ambil , InsyaAllah tapi design sendiri ya :)

      Delete
  4. cantik ;)


    CN follow sini dari segmen : http://www.cekgunorazimah.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html

    ReplyDelete