Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Tuesday, 25 August 2015

Aidil Adha GiveAway by Dyana Hassan

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, August 25, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum .  
Salam Sejahtera .  Salam 1 malaysia .  Salam Blogger . 

Eceeeehhh kemain . 

Pagi ni dengan rasa bangga nya sukacitanya emma Open link Dyana Hassan dannn Nampak entry Giveaway ni terus rasa bersemangat . Sebab ape ? Sebab Hadiah yang diberi so so so so Mengujakan . Ecehh . Teringin nak baju tu . Boleh la pakai untuk raya aidil Adha nanti , Yeay ~! Ecehh macam dah menang je kau ni emma . Agak2 ade x saiz untuk badan bersaiz XXXplusss ni ? Ngeee Ehh idok la gemuk pun aku ni weyh .. 

Okay Entry ni dengan rasminya Emma join GA dari - Dyana Hassan

Syarat2 nya terlalu mudah , So apa lagi di tunggu jom la kite join GA ni . Rasanya tak terlambat lagi nak join hehehe mybe emma orang ke 3 awal , hehehe disini emma nak menjemput semua rakan2 blogger join GA dari Dyana Hassan .. 

Okay ade soalan dari cik Dyana Hassan

1 - 3 sebab kenapa blog Dyana Hassan berbaloi untuk di follow 

i - Sebab Banyak tips2 yang bernas untuk Rakan2 diluar sana . Owner blog pun comel :) *Wink2
ii - blog lifestyle , kerana share menu2 , kedai2 makan yang sedap2 , barang2an kecantikan @ product kecantikan , 
iii - Blog y tak membosankan :)
iv - Blog yang sangat simple dan tidak loading bila bukak . 
- yang paling penting Owner blog tak sombong :)

Rasanya dah banyak backline dalam entry ni heheh , korang klik je nama blog ni-  Dyana Hassan terus ke blog Dyana Hassan hehehehe ..

Dengan Sukacita dimaklumkan , emma nak jemput 3 rakan blogger untuk join dan memeriahkan lagi Give Away dari Dyana Hassan 


GA bermula dari 25-8-2015 ~ 15-09-2015

LINK ENTRY : Dyana Hassan

No comments:

Post a Comment

Exchange Link?