Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Wednesday, 29 July 2015

Syawal Giveaway

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, July 29, 2015 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum , 

Hai korang , rasa tercabar pulak tengok GA from blogger My Art And Craft ni.. Tu sebab jari jemari ni type laju je , hehehe harap tiada typo sehingga kini , kih3 . 

Eh korang ingat lagi x emma pernah dapat Hadiah dari Blogger kathy r'bain ? Alaaah , mase tu ciko Contest kucing saya hebat tu ? ingt lagi x ? ' Ape motif ntah suruh korang ingt , hehehhe Idok la , ni ha nak citer emma dapat craft , cantik dye gubah pushen tu hehehe Meh tengok Entry ni .. 

Okay Act Emma bnyak simpan Craft dari blogger . heheh , 
So kenyataan nya disini , Emma nak jugak Hadiah ni ! heheh Omey ! mana tau boleh buat koleksi craft from blogger kan ? 

Macam mana ek nak dapatkan 1 X Bantal Felt ni ? 
Senang aje , Jom tengok Syarat2 kat bawah ni ..



Syarat-syarat penyertaan:

  1. Follow Blog Hanis Craft | My Art & Craft
  2.  Like page Hanis Craft
  3. Giveaway akan bermula pada 21 Julai 2015 - 8 Ogos 2015
  4. Buat satu entry mengenai giveaway | Syawal Giveaway ini mengikut kreativiti anda.
  5. Tinggalkan jejak dan email/fb anda nanti senang nak contact di kotak komen yang tersedia dibawah ini. =)
Hadiah Giveaway:

1 X Bantal Felt seorang pemenang

Cara Pemilihan Pemenang:

Pemenang akan dipilih mengikut kepada entry yang paling kreatif. Jadi, kepada sesiapa yang ingin luahkan bakat terpendam dalam penulisan. Jom sertai giveaway ini!

PS : Emma Dah follow step Di atas heheh , Korang ? Jom la follow pulak , nak join ? Klik cambar Bantal Felt :) 

Follower Blog yang ke #223
Like fanpage yang ke #316


Facebook Emma : https://www.beta.facebook.com/emma.diana2
Instagram : https://instagram.com/emma_dianamazlan/
Email : Emmadiana77@gmail.com

Semoga Berjaya Korang & juga untuk saya ! :) 

1 comment:

Exchange Link?