Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Friday, 31 July 2015

Siapa Diana ?

Penulis : emma diana Masa : Friday, July 31, 2015 Comments : 3 Labels :
Haiyh ! Trending & Viral dah bende ni haha .. 

Eh siapa diana Ek ? hiks ! Heboh kepoh semua nak Diana , hahahaha Aku ingt bende ni xkan viral sebab mase aku retweet tweet si Izizree Zulkifli 24 Jul dulu xde pulak ramai y retweet balik hahaha , Disebabkan nama dye Iras2 nama aku dan sekutu dengan menggunakan nama diana , so aku pun menggatalkan jari menaip sambil bersiul hehehhe .

So abe2 korang ade yang try tak nak mengayat mcm tu ? Abe saya ? Hahhaha Tak nampak pun bende2 Viral ni , dye pun sedang Otw ke butterworth koje heheheh ..

Masih tak faham? Meh sini nak explain sikit.

  • Macam ni...

    Cuba kalau korang si lelaki ni terlibat dalam satu kemalangan atau apa-apa kecelakaan, lepastu korang bagitau girlfriend korang ada perempuan nama Diana tolong hantar pergi hospital.

    Lepastu tengok soalan apa yang girlfriend korang tanya dulu. 

    Adakah dia akan tanya "Siapa Diana?" atau tanya soalan pasal keadaan diri korang?

    Menurut Izizree, perempuan mesti akan tanya soalan pertama tu dulu. Teori Izizree mengatakan yang perempuan lebih concern nak tahu pasal Diana, bukan pasal keadaanboyfriend dia yang kemalangan.

    Ish ish.

Pada yang baru nak try tu rasenyer to late hehehe , sbb dh ramai benor y mencuba . Totally Betul memang kebnyakkan perempuan yang akan tanya Who is Diana ? Muehehhe !

Try Guna nama lelaki pulak hehehe ..


"You i eksiden patah kaki putus jari bocor hati, diana hantar g hospital" "Siapa Diana?" Perempuan guys, perempuan. Mmg mcm tu.



3 comments:

Exchange Link?