LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Friday, 24 July 2015

Segmen Blogwalking Lepas Raya!

Penulis : emma diana Masa : Friday, July 24, 2015 Comments : 40 Labels :

Assalamualaikum korang !

Haaahhh meriahnya krang beraya , mana yang tak masuk kerje lain tu bertuah sangat cuti lebih 3 hari kih3 , 

Alkisahnya , tengah2 bosan harini duduk depan pc kite pun nak join la Segmen ni dari blogger cute ni . 

Okay emma ade 3 je pengalaman sewaktu hari raya , 

1 - Dapat beraya bersama suami tercinta , 
2 - Dapat Duit Raya dari Suami Dan mertua ( patut ke aku dapat lagi ? ) hahahaks 
3 - Masih Dapat beraya Bersaya family tercinta & family sebelah suami , 

jum ikuti Cerita perjalanan balik ke kampung sehingga lah raya :) 

Jom lah sudikan diri anda untuk membaca entry emma . ikuti kisah2 Manis & kenangan manis Raya bersama emma yang comel :p :p 

Selamat Hari Raya ( 1 ) Perjalanan balik kampung




40 comments:

  1. wah.. ni tahun pertama emma bergelar isteri di hari raya ya?
    Tahniah :) Mesti best tu ;)
    Jemput baca kisah saya pula kat sini: segmen blogwalking lepas raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. 3kali dah beraya bersama suami dear :)

      Terima kasih sudi singgah :)

      Delete
  2. wahhh. mesti seronok kan beraya ada suami. heheee
    terima kasih sbb join segmen sy :)
    selamat hari raya!

    ReplyDelete
  3. jalan2 dri segmen yg sama..done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    wah mesti seronok besar2 pun dpt duit raya

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya.. Ena doakan yang terbaik.. ena nak joinlah nanti.. tengah bosan nanti, boleh try

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ina :) moh la join meriahkan lagi Segmen ni :)

      Delete
  5. Dari segmen yang sama
    http://atrix96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
    selamat bersegmen

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ singgah sini , Will Bw Blog Awak :)

      Delete
  6. Dari segmen yang sama... シ

    http://zarachingu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html?m=0

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ singgah sini , Will Bw Blog Awak :)

      Delete
  7. Sal singgah sini....dan follow....Salam Aidilfitri ya...jemput singgah KisahPondokKecil...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ singgah sini , Will Bw Blog Awak :)

      Delete
  8. Dtg dari segmen yg sama....
    Good Luck....
    Done follow you...
    Follow me back ok....

    http://assam143.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    TQVM.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ singgah sini , Will Bw Blog Awak :)

      Delete
  9. salam..singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ singgah sini , Will Bw Blog Awak :)

      Delete
  10. dtg dr segmen yg sama :)

    http://www.naniena.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ singgah sini , Will Bw Blog Awak :)

      Delete
  11. Dari segmen sama
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ singgah sini , Will Bw Blog Awak :)

      Delete
  12. Salam Emma..Kak Lya singgah beraya kat sini... Jom la singgah teratak kecil Kak Lya ya .. http://www.akifimtiyaz.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  13. Salam Emma..Kak Lya singgah beraya kat sini... Jom la singgah teratak kecil Kak Lya ya .. http://www.akifimtiyaz.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamsulillah TQ , Amboi beraya sini , jemput2 makan kueh y ade :)

      Delete
  14. blogwalking dri segmen yg sama.
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  15. Hi kak emma cantiks!
    qila singgah sini wuhuw! Happy blogwalking ehehe sebab qila pun masuk segmen ni juga heee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai dear ! Good luck syg .

      TQ menyinggah sini :) hehehe

      Delete
  16. salam..selamat bersegmen emma :) kita pon join jugak!

    ReplyDelete
  17. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  18. Salam.. Singgah & follow sini dari segmen yang sama.
    http://sayeshukepink.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslam , TQ sudi singgah ke blog kite :)

      Delete
  19. Singgah..dari segmen yang sama

    http://lyalee.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  20. kita di segmen yg sama..

    http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  21. hai. jom blogwalking blog peserta lain pulak! hehee
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/08/tamat-segmen-blogwalking-lepas-raya-now.html

    ReplyDelete
  22. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete