Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Wednesday, 22 July 2015

MakeUp simple

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, July 22, 2015 Comments : 6 Labels :
Assalamualaikum , 

Haaaa nampak sangat dah lama tak makeup , Eh pandai makeup ke ? jom usyar emma makeup pakai barangan ape .. kih3 lama sangat tak main makeup2 , sekarang saje nak menghobbitkan diri makeup . tapi tapi tapi kite bukan selalu keluar pun ...

Before & After Makeup ( Rambut tu . Hahahahha )

Basic makeup je . skincare BBlink 

BB , serum makeup , Eye liner , lipstic ikur warna bibir Shadow

Babies blink , apply before makeup :)

Hahahah , lukis kening ngan pencel beli kat MYONE , kih3 Blussher Mascara , Pelentik bulu mata

Minyak wangian Enchanteur Harus la ade .. Botol yang ke 5 :p
Emma idok la snap 1 persatu waktu makeup , maklumlah kite pakai dslr je , penat angkat dslr berat2 tu , huhuhu Bawah ni gambar selepas makeup , Amacam Okay x ? Simple2 je , tapi mana tau korang boleh try makeup untuk pergi kenduri kendara nanti :)

Budak Comot

Terima Kasih Sudi membaca :p

CARA NAK SELFIE DENGAN CANTIK , TIPS HERE KLIK

6 comments:

  1. ok comel... akak suka make up tapi malu pulak nak tunjuk sebab main tenyeh2 ikut suka hati je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kite taw , akak memang pemalu orangnya kan3

      Delete
  2. YG SIMPLE TU LA YG CNTIK KAN..HIHIH.. yui punya btg mkeup lglaaa skt.. xreti makeup..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kih2 , Sama la kite sebanarnya bidang2 macam ni mmg fail , kih3 , ni makeup main2 kata en shuben kih3 ..

      Delete
  3. amboi segaknya depa fewitt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Barang makeup saya segak ka saya ? Kih3

      Delete

Exchange Link?