Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Friday, 10 July 2015

LimitoXless - Untuk yang betul2 nak kurus !

Assalamualaikum , 




LimitoXless - Untuk yang betul2 nak kurus ! Tau cerita Dia Isteri Luar biasa ??
Kenal Radem Amzah ? Haa tunang dye lah yang jual LimitoXless ni .. pernah tengok cerita ULAR ? ha dye ade belakon dalam cerita tu heheh



' Wow...... baru 4 hari bersama Limitoxless dah lost 4 kg '
' Itu la kehebatan detox tea ni... bukan setakat detox je taw '

Aku nak kurus memang susah , Dan memang susah nak disiplinkan diri dengan pemakanan yang sihat ! Ni lah aku , Aku ni jenis yang tak penyabar sikit ! heheheh .. so ambil jalan mudah la kan dengan amalkan minuman putih sahaja ( Air Masak ) dan amalkan LimitoXless .. 

LIMITOXLESS... Pernah dengar tak....? Produk yang SANGAT BARU di pasaran dan TENGAH meletop LETOP sekarang ni..

WOW!!!!


TESTIMONI PUN DAH BANYAK SANGAT...
Nak tahu apa benefit #Limitoxless Detox Tea •••••

✅Mengurangkan berat badan dgn sihat
✅Membuang toksin dalam badan
✅Mengurangkan peratus lemak dlm badan
✅Memberi tenaga
✅Mengurangkan rasa lapar
✅Mengurangkan gula dalam darah
✅Mengurangkan kolestrol dalam badan
✅Membantu menghalang lemak daripada diserap ke dalam badan
✅Menghilangkan perut buncit
✅Membantu mendapatkan kulit yg lebih sihat
✅Membuang angin dalam badan
✅Mengurangkan rasa 'bloated' selepas makan
✅Menghalang karbohidrat drpd makanan diserap sepenuhnya

✅ 100% HALAL
✅ APPROVED BY KKM
✅ FOR WOMEN AND MEN
✅ NATURAL PRODUCT


Tak ada botol ? nak beli botol ngan pakej sekali pun boleh 



*****************
1. Macam mana Limitoxless berkesan?

Limitoxless Tea akan focus detox badan kita dulu, buang toksik-toksik dalam badan sebelum proses slimming berlaku. Minum limitoxless setiap hari.Badan akan rasa ringan day by day. Perut buncit akan lebih flat. InshaAllah in30 day dah boleh nampak penurunan KG.

2. Minum tea ni berak-berak tak?

Definitely NOT. Proses detox kita akan berlaku secara sihat dan Selamat. Jadi,pada yang kerja, jangan risau. Limitoxless takkan kacau waktu kerja anda tau.

Harga:
RM 137 sm / RM140 ss
40 sachets / satu box untuk SEBULAN
30sachets (DAY)
10sachets (NIGHT)

Cara minum :
☀  (DAY) wajib minum setiap hari. Minum sebelum breakfast atau sebelumlunch.

☀  (NIGHT) hanya minum selang 3 hari. Minum selepas makan malam.

*** untuk kesan terbaik, minum air kosong secukupnya, atleast 2L sehari. Bagimemudahkan proses detox dijalankan.
*** timbang berat sebelum minum. Wajib ‼

☝ WANITA HAMIL DILARANG MINUM



RM137 perbox 

40 sachets / perbox
30 sachet (DAYTIME)
10 sachet (NIGHTIME)
Emma tak jual , Cuma nak promote je , sebab emma pun minum jugak , ai pun nak kurus uolls ! sape yang nak kurus tak nak gemok ? pi kat link ni k ?
ni semua tag from LimitoXless FEEDBACK LIMIYOXLESS

#limitoxless 
#30dayschallenge 
#slimfast 
#slimmingbooster 
#penang 
#registeredcompany 
#trustedseller 
#kurus 
#detoxterbaik

4 comments:

  1. xpnh tau psl ni.. ok juga jd detox..

    slmt hari raya =)

    ReplyDelete
  2. emma, nak tnya mcm mana eh ? ada yg kata dorg dah consume .. tp berat still maintain sama,, x turun pon.. how eh?? bila tgok dkt feeback, mostly seminggu da nampk perubahan

    ReplyDelete

Exchange Link?